>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [83]

Status
Zamknięty.
uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Jestem praktycznie pewien na 100%, że ktoś kto obsługuj ten mecz u19 w bułgarii albo jest leniem i w ostatnich dwóch minutach dopisuje punkty drużyną albo celowo obniża początkowo linie i daję komuś zarobić.
A na dodatek jeszcze młodzi zrobili psikusa w ostatniej kwarcie. Co za dzbany. A już pięknie wszystko wyglądało z tymi handi na każdą połowę :punch:

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Jak dla mnie dzisiaj dobrym typem będzie zagranie over 2.5 i obie strzelą w meczu ⚽ Arsenal - Tottenham w pucharze. Drużyny te się nie trawią więc nie odpuszczą, co prawda przed nami niedługo sporo meczów na krótkim dystansie jak to zawsze w Anglii w okresie świątecznym bywa. Także potencjalnie puchar będzie gdzieś na drugim planie i dzisiaj będzie rotacja w składach, ale nikt nogi nie odstawi. W Arsenalu kontuzjowany Wellbeck, który pewnie normalnie grałby pierwszy skład, więc podejrzewam, że z przodu zagra Lacazette. W środku pola zawsze mają z kogo wybierać także nie martwił bym się o potencjał ofensywny. Pewnie zagra też sierotka Kościelny w obronie, coś wspaniałego dla Totków. W drużynie Kogutów z drugiej strony pewnie Kane odpocznie, ale ofensywa obojętnie w jakim wydaniu będzie mocna, podejrzewam występ chociażby Sona czy Lameli. Koniec końców zapewne wyjdą składy w jakiejś rotacji, ale tam zmiennicy są na tyle mocni, że nie będzie aż tak dużej różnicy w poziomie, jak dla mnie jedna i druga drużyna tutaj strzeli, mecz będzie ofensywny i na pewno z przyjemnością go obejrzę.
Także na 20:45:
⚽ Arsenal - Tottenham - over 2.5 i obie strzelą @1.71

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Morda
Akurat u ruskiego nie masz żadnych szans na reklamacje
Jak zwykle najmadrzejszy czlowiek z podlaskiej wioski wie wszystko lepiej.
Nie raz juz robilem tak i mialem zwroty. Raz mi nawet dali zwroty jak sie domagalem za mecz, ktory sie odbyl ale zostal zweryfikowany jako walkower po tygodniu, mimo, ze nie powinni.

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
mjaurvcein Jak będziesz coś wiedział, to będę zobowiązany za napisanie tego tutaj albo na priv.
psychol32 Nick widzę dobrze dobrany

Żeby było jasne. Ja nie jestem z tych co płaczą po przegranym typie, obwiniają cały świat itd.
Jednak jak widzę sytuację, w której drużyna A zdobywa w 3 kwarty 17 pkt, a w 4 kwarcie 23 pkt...
To no... Mam chwilę zwątpienia lekko mówiąc. No, bo realnie patrząc co musiało się stać żeby tak nagle wynik się zakręcił? W drużynie A pierwsza 5, a w drużynie B co? Inwalidzi wojenni weszli? ???? Po prostu uśmiałem się lekko do obiadu.

mjaurvcein https://777score.ph/basketball/matches/academic-sofia-u19-athletic-ii-u19-19-12-2018-224134
Ten atletic niby według tej strony grał o 12.00 mecz... Jedno jest pewne, coś tu nie gra na pewno xd

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
W juniorskich druzynach czesto jest tak ze jest 1-2 zawodnikow, ktorzy robia cala gre. Zdarzaja sie ekipy, gdzie druzyna rzuca powiedzmy srednio 60 pkt, z czego jeden zawodnik 25, drugi 20 a pozostali reszte.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom