No i w przypadku super giganta jesli trasa jest dla zawodniczek gigantowych na przykład , czyli potrzebna jest szybkość radzi sobie słabiej jak dzisiaj - i przegrywa z typowymi demonami szybkości jak np ustawiona z nią w parę dziś Ramona Siebenhoffer ????
Ale na technicznym kawałku poradziła sobie lepiej - więc jeśli trasa jest bardziej slalomowa , warto na nią ????
Ja zapisuję - no i co mi zarzucają wszyscy , więc się już nie produkuję - gram najczęściej wtedy gdy jestem szybszy ciut od buka - np znam pierwszy międzyczas jak dziś ????
Nie ma jak tego w trakcie slalomu podać , bo po międzyczasie jest max 10 sek na zagranie czegokolwiek ????
Tylko tyle ......
PS: Ale żeby nie było totalnie
off topic , i pomimo tego , że co bym nie podał na forum to efekt zawsze w dupsko (to aż chyba cud , że ja dalej żyję ) - to spróbujemy po raz kolejny (uprzedzam mam bilans z tego co podaje 2-11 bodaj - więc to tylko dla odważnych )
Live UB Alexix Pinturault-Tommy Ford 1 1,50 :dance:2 sek przewagi nokaut
Startują obok siebie , zawody w Austrii gdzie Pinturault wygrał 3 ostatnie zawody i w 1 przejeżdzie zrobił kosmiczny błąd który kosztował go ok 1 sek
A przegrał o 0,01 z Fordem
Teraz powinien luzem