Z NBA polecam
Boston z Lakersami lecz nie ma ich w ofercie na sts.. Można okc dorzucić na podbitke kursy @1.7 @1.8 @1.37
Każdy kto oglądał mecz poszedłby w taki scenariusz, no chyba, że nie oglądałeś i stawiasz na pałe ???? Ja jeszcze idę dziś w Redsow, ale to wcale nie będzie łatwy mecz. KTF!Ze tez dalem sie nabrac na ta Aus
No ja wlasnie nie ogladalemKażdy kto oglądał mecz poszedłby w taki scenariusz, no chyba, że nie oglądałeś i stawiasz na pałe ???? Ja jeszcze idę dziś w Redsow, ale to wcale nie będzie łatwy mecz. KTF!
Może i lepiej, bo byś się wkurzal od rana i co chwila myślał że gol dla Jets, a tu kicha Panie...No ja wlasnie nie ogladalem
Ruszyli 0-2, Redsi jak dzieci we mgle, pobrałem wcześniej under 3,5 na przekór... O jedynce to zapomnij... Słaba niedziela w Australii dla mnie do tej pory...W Australii przeważa City ale ogólnie tempo bardzo wolne. Może w 2 połowie się ruszą ????
65:60Woori -5.5 1.88
Wjeżdżamy grubo, na suchy las z nimi
Wonju - Mobis Phoebus Under 168 1.78
Grubo bo goście b2b i zmęczeni już w 2 pół ostatniego meczu .
Woori -5.5 2Q 2.01Wonju OT 3.72????
Kurs z dupy, goście w 2 pół będą oddychać rękawami znowu
Wonju +16.5 1.80
Waeto
Tak jak Jetsi wcześniej, no nie mają dziś gospodarze dnia, albo pech, albo centymetry, albo Galekovic na posterunku.Adelaide na tą choćby jedną bramkę zasłużyli
Sprawdzałem w 4 bukach i nie mam nigdzie jak narazie.Macie gdzieś zakłady na mecze w Boliwii dzisiaj?