1xbet tego nie oferuje, a jeśli ruscy nie mają, to nie wiem, czy ktokolwiek będzie miał, bo u nich oferta bardzo szeroka jestOrientuje się ktoś z Was gdzie można zagrać kartki w lidze Chorwackiej?
Porto, @2.4 nie z beniaminkiem
Sakarya tak, Galata slabo broni zaś Istambuł to dla mnie dno i kilo mułu - z darrasufaka rzucili on road tylko 65.Jako ekspert od tureckiego kosza na jutro,
Istambul ov 71.5 @ 1,55
Sakarya ov 72.5 @ 1,80
@ 2,80
Zagrałem 184 over bo jakoś nie wierzę w takie cudaPoniżej 182,5 @ 1,95 @ Orlando - Utah
Ale tu siadzie piękny under.
over 184 ? :facepalm: Nie ma szans na taki over w tym meczu.Sakarya tak, Galata slabo broni zaś Istambuł to dla mnie dno i kilo mułu - z darrasufaka rzucili on road tylko 65.
To co obecnie wyprawiają Magic Jazz heehe dobra kpina. 1Q 14:14 ???? w drugiej nie lepiej
Zagrałem 184 over bo jakoś nie wierzę w takie cuda
To teraz po over? Linia 174,5 stoiSakarya tak, Galata slabo broni zaś Istambuł to dla mnie dno i kilo mułu - z darrasufaka rzucili on road tylko 65.
To co obecnie wyprawiają Magic Jazz heehe dobra kpina. 1Q 14:14 ???? w drugiej nie lepiej
Zagrałem 184 over bo jakoś nie wierzę w takie cuda
Jakiś akumulatorek na dzisiaj zarzucisz ?W Global games w Mexico City prawie zawsze jest underowo ????
Peszek. Kontuzja zaraz na poczatku 2 polowy.Jakiś akumulatorek na dzisiaj zarzucisz ?
Jak wstałem rano i zobaczyłem 126pkt NYK to mówię sovie: Pewnie coś tam postrzelal Ntikilina ????
5 dogrywek i over siadzie ????over 184 ? :facepalm: Nie ma szans na taki over w tym meczu.
Siedzi i bez tego, Gonzaga dno więc może być zielonoNorth Carolina -3 pkt ah 1.88
Gonzaga to już nie ten sklad
5 dogrywek i over siadzie ????