nie rozumiem kosza i już nie ruszam???? Charlotte +12,5 @1.7
Toronto Maple Leafs over 1.5 @1.90
No i super i o to chodzilo ale ta akcja dziwnie , ze nie uznali tego dotkniecia glowa i punktu dla Kalow no ale .Mogliby Cashe wygrac pierwszego seta to jeszcze fajnie kursy by podskoczyly na Kalow .
Ja juz podalem -1,5 hc setowy i dw 3:1 ale wlasnie jeszcze dorzuce sobie mecz Kal @2,04 i bede na sety gral Kale np teraz drugi set @1,65 Betsafe all . Czuje tu klasyk 0:1 > 3:1 ale wiesz roznie moze byc no ja bynajmniej to gram i podaje a jak bedzie tylko Bog wie .
Siema kropson, co teraz polecasz przed snem ? 2 set Jumbos czy lepiej mecz ?
Chcialem sie upewnic czy w 1 secie np. ktos nie wylecial czy cosik. Wcisnąłem w tripla z Premier League Jumbos po mecz, bo przespałem na set ???? thx i powodzenia, lecę spać peace!No i super i o to chodzilo ale ta akcja dziwnie , ze nie uznali tego dotkniecia glowa i punktu dla Kalow no ale .
Ja juz podalem -1,5 hc setowy i dw 3:1 ale wlasnie jeszcze dorzuce sobie mecz Kal @2,04 i bede na sety gral Kale np teraz drugi set @1,65 Betsafe all . Czuje tu klasyk 0:1 > 3:1 ale wiesz roznie moze byc no ja bynajmniej to gram i podaje a jak bedzie tylko Bog wie .
Taka cegielnia a w ostatniej kwarcie Utah dostaje 30:41...szkoda bo Mitchell 24 zbieralO 23 Orlando vs Utah w Meksyku. Ja próbuję Mitchell over 21,5 pkt i Utah win kurs: 2,75 (Etoto) zakład specjalny z podwyższonym kursem.
Kal Jumbos -1,5 hc setowy @1,72 i dw 3:1 @3,45 Betsafe .
No i super i o to chodzilo ale ta akcja dziwnie , ze nie uznali tego dotkniecia glowa i punktu dla Kalow no ale .
Heh to sie nadzialem na mine ... Poszlo wszystko tylko nie w tym kierunku co trzeba ehh 4x i 1x.Dorzuce jeszcze ostatni raz hc setowy -1,5 Kal Jumbos po wiekszym kursie @2,61 Betsafe i ode mnie tyle i czekamy na rozwoj wyarzen oby same plusy .
Jetsi już z 3 w samej końcówce mogli strzelić, ale z taką ch.... skutecznością to się dawno nie spotkałem. Nawet w "mojej" Australii ????Po bts a w Australii @1.62
Zobaczymy czy duzo przegram
Podbijam, ale tylko za drobniaki z sakiewki bo chociaż honorowa się należy ???? to tylko kochane ogórki australijskie są ???? Merrick powinien Jetsom dokręcic śrubę...Dokladam
Btts @2.05
San Martin 2.79
Czuję wałek
North Carolina -3 pkt ah 1.88:wait:
????Gonzaga to już nie ten sklad
5 dogrywek i over siadzie ????