diegoforlan1
Użytkownik
Ajax co frajerzy xD
ov 1.5 na Mestaja
un 3.5 na Ukrainie
@ 2.10
Ajax win 5.50
Na wieczór z siatki
Puchar Francji kobiet Beziers @2,08
Problem w tym ze tam spokojnie powinno byc ze 3 kartki wiecej tyle ze sedziuje ten ogorek Kuipers a to jest najgorszy sedzia do tego typu betow. Nie jeden z najgorszych tylko NAJGORSZY arbiter. On kartek praktycznie nie daje nigdy. Dlatego jak ktos gra kartki tam gdzie ten Pan albo Cakir sedziuje to zawsze odradzam.Szachtar gra o awans i 0 kartek i 7 fauli.
Lyon over 1,5 gola @ 3.5 WH
Ukraincy w obronie slabo, Lyon juz do przerwy powinien strzelic. Lyon jak strzeli pierwsza to druga wrzuca z kontry jak ukraincy rzuca sie do przodu.
Potwierdzam Cakir troche lepszy dlatego ma u mnie numer 2 na liscie. Bezapelacyjnym liderem jest za to Kuipers ????Z Cakirem jest różnie ale przy 1:1 o awans u siebie troche agresji, gry na czas czy spięć powinno być. Jutro Le da zarobić ale to na spokojnie jutro trzeba przeanalizować.
U biegaczo-kopaczy zawsze zero logiki.Wczoraj mecze o awans były i zero czerwonych kartek i mało żółtych.Dziś mecze o pietruszkę to mało się nie pozabijali. Jak graja o nic to trzeba ładowac kartki a jak mecz o życie to undery kartkowe.Real z CSKA bilans w dwumeczu 0-6 pkt i bramek 0-4...kolejny paradoks...Szachtar gra o awans i 0 kartek i 7 fauli.
Gazowany dziś to Middleton chyba w końcu powinien się odblokować i coś porzucać bo ostatnich kilka meczy to była straszna padaka w jego wykonaniu.A Kozły nie będa miały dziś łatwej przeprawy wiec tym bardziej jego dobra dyspozycja by się przydała.NBA
Sacramento +6.5
Mistrzowie win
Hornets win
Milawukee +4.5
Westbuki +4.5
@ 6,14
do jutra
Khris zza łuku ostatnio nie wygląda zbyt dobrze i ja go nie ruszam, owszem musi się odblokować, ale nie jestem przekonany, że zrobi to w Indianie, choć na razie mają kilka wyjazdów pod rząd i pewnie gdzieś linie pokryje i bardziej bym się skłaniał w jego over w kawalerii, ale może, kto wie, dla mnie takie 50/50 nie ruszam.Gazowany dziś to Middleton chyba w końcu powinien się odblokować i coś porzucać bo ostatnich kilka meczy to była straszna padaka w jego wykonaniu.A Kozły nie będa miały dziś łatwej przeprawy wiec tym bardziej jego dobra dyspozycja by się przydała.
Kurek zrobił swoje i miał najwięcej pkt. (21) ale ONICO wygralo 3ne:headbang:ONICO Warszawa - Olsztyn
mecz za 15 minut
Typ: ONICO wygra 3:0 i Bartek Kurek zdobedzie najwiecej punktów
@2.40 LVBet