co by się nie kopały po nogach, to sędzia swoje i tak i takunder 5,5 kartek Valladolic - Vallecano @ 1.71
underowy ten sędzia
Kadrowo, to pierwsza drużyna Śląska gra dzisiaj o 17:30 mecz ligowy w Kutnie. Tyle mogę powiedzieć ????Jest na ruski live tak jak pisalem
Nie wiem jak kadrowo ale wg tabeli warto w kąty po 3 wchodzic
Nie wierze. Szczególnie mam w pamięci faul ok 70min przed polem karnym Realu. To był szok. No i sytuacja z karnym. Co za jeleńSędzia underowy, linie wysokie, ale wynik idealy pod taki typ. Real u siebie będzie dążył nie tylko do wyrównania, ale powalczy o zwycięstwo, a Rayo bedzie za wszelką cenę broniło tak potrzebnych im punktów. Próbuje dwóch linii.
Valladolid - Rayo Vallecano over 3,5ŻK 1,78
Valladolid - Rayo Vallecano over 4,5ŻK 2,84
Cyk i pięknie. Mam nadzieję że ktoś skorzystałKarlovic +2,5 @1,83
Tsonga - Medvedev 1 set o10,5 @2,38
Ten Pan laduje na czarnej liscie i teraz juz wiem ze trzeba go omijacNie wierze. Szczególnie mam w pamięci faul ok 70min przed polem karnym Realu. To był szok. No i sytuacja z karnym. Co za jeleń
Tak trzeba zrobić, szkoda nerwów...Ten Pan laduje na czarnej liscie i teraz juz wiem ze trzeba go omijac
gol w dogrywce Bastia - Concarneau @ 2.08
Pany, wystarczyło zaglądnąć do tematu.Niby 3 kartki to trochę dużo jak na jeden zespół, ale nie jeśli chodzi o Rayo.Powinno być zielono,gdyż zespół z Madrytu to jeden z najczesciej zarabiający kartki w La Liga. Zarówno na własnym boisku jak i wyjazdach ich średnia wynosi ponad 3. Dodatkowo ich ostatnie 6wyjazdow typ wchodził.Valladolid - Rayo Vallecano sob. GODZ. 13:00
Typ: Rayo over 2,5kartek @1.80bet365
Sędzia regularny, Adrián Cordero Vega, w tym sezonie awansował do pierwszej ligi i średnio pokazuje 5kartek w meczu.
Vallecano jak wiadomo w strefie bezpośredniego spadku, muszą gryźć trawę, powinno być ostro.
Inny aspekt, to że oba zespoły znają się z ub. roku gdzie walczyli o awans. Na wyjeździe wtedy goście zobaczyli 4kartki (3zolte i 1 czerw.za podwójną żółtą)
Stawka 2/10
Pzdr
Idziesz dalej w strone Tomka?Witam!
Mam nadzieję, że poładowane na Bautiste bo widzę, że już po mniej niż 1,6 lata
FIVB World Tour. Hague
Wiaczesław Krasilnikow/Oleg Stoyanovskiy - Casey Patterson/Chase Budinger @ 1.31
Bartosz Losiak/Piort Kantor - Ruben Penninga/Jasper Bouter @ 1,31
Clemens Wickler/Julius Thole - Żurki Nurminen/Santeri Siren @ 1,2
@ 2,056