cosmograf
Użytkownik
SIATA KOREA POŁUDNIOWA
Woori - Samsung Blue Fangs
kolega wyżej stawia na over, a ja...
Woori zwycięży @1.80
Woori zwycięży @1.80
... siedziMillman - Sandgren over 11.5 w taju @ 1.82
żałuję jedynie nie po grania na Dallas dzisiaj grają na wyjeździe z Oklahama i można było łatwo przewidzieć scenariusz po jednej wygranej u siebie..NBA Portland @1.92 można dodać over w Lakersach 225 @1.5
2xMiami - Minnesota; Minnesota poniżej 102.5 @1.85
Toronto - Chicago; ponad 101 HT @1.85
Westbrook poniżej 23.5 pkt @1.85
Grubas live na unibecie. Wrócił PG13 bez limitu minut, w tym sezonie on gra pierwsze skrzypce w zespole i wychodzi to OKC duzo lepiej, Westbrook dalej walczy zaciekle o tripledouble ale juz nie rzuca tylu pkt, duzo cześciej dzieli sie z kolegami a i sam PG oddaje po prostu wiecej rzutów. Bardzo rzadko Russel te linijkę przekracza jak gra George, ponadto Adams forma i to jemu Russel czy Shroeder dostarczają piłki w pomalowane.
Po co gras coś o czym nie masz pojęcia. Satysfakcjonuje cię zasilanie konta buka?Prsperszam was, zagralem over w Korei. Dlatego skończy się szybkim 3:0 ????
Moje czucie siatkówki jest niesamowite
Na ten moment duzo lepiej wyglada Woori ale to jest Korea i scenariusze jak z s-f takze zaraz trzeci set i jeszcze moze byc zwrot akcji .Prsperszam was, zagralem over w Korei. Dlatego skończy się szybkim 3:0 ????
Moje czucie siatkówki jest niesamowite
Tak. To moje hobby. Zarabiam tyle, ze mogę oddać innymPo co gras coś o czym nie masz pojęcia. Satysfakcjonuje cię zasilanie konta buka?
Sabalenka ładnie się podniosła z 0/3 w drugim, 12 gemów wygrała i jeden przegrała. Korciła gra przy kursie 6
AUSTRALIA NOŻNA
Perth Glory win @1.80
SIATA KOREA POŁUDNIOWA
Woori zwycięży @1.80
Seoul Woori - Daejeon Samsung (Siatkówka, Korea Południowa)
godz. 11:00
over 183.5 @1,80
over 4.5 seta @3,00 (delikatnie)
(forbet)