>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [83]

Status
Zamknięty.
P 10

pk95

Użytkownik
Wiggins cos mało porzucał i 8pkt do HT. 13 do wrzucenia w 2polowie ????
edit// dziabnął 3ke jeszcze na koniec wiec 11 do przerwy i dycha do zrobienia

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Westbrook poniżej 23.5 pkt @1.85
Grubas live na unibecie. Wrócił PG13 bez limitu minut, w tym sezonie on gra pierwsze skrzypce w zespole i wychodzi to OKC duzo lepiej, Westbrook dalej walczy zaciekle o tripledouble ale juz nie rzuca tylu pkt, duzo cześciej dzieli sie z kolegami a i sam PG oddaje po prostu wiecej rzutów. Bardzo rzadko Russel te linijkę przekracza jak gra George, ponadto Adams forma i to jemu Russel czy Shroeder dostarczają piłki w pomalowane.

X 357

xxxl

Użytkownik
Luka under 25,5 UB zgodnie ze schematem zmian wejdzie na 6 min przed końcem 2qw - linia powinna spaść do tego czasu do ok 22,5 (wtedy wiadomo ov)
w 9 min już tyle jest ???? a on jeszcze 3 min ławy
i teraz 21,5 ov ..... szybko łatwo i przyjemnie ????
za ok 1 min Luka melduje się na boisku za Dirka ????
trener zapomniał o Luce ???? ale wie , że zagrałem i napisałem wcześniej , że ma wejść - więc szybko poprawił się ????
i bez żadnych zmian w punktach linia na Luce najpierw na 23,5 a potem na 22,5 ....dlaczego , przecież nic nie rzucił ????

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Jimmy Butler +23.5 pts @1.85
Embiid wypada i głównie tym się kieruje w tym meczu. Już były w tym sezonie sytuacje gdzie Sixers grali bez Joela bodajże w meczu vs Pistons i Butler rzucił wtedy prawie 40 punktów i dziś liczę na kolejny wynik 30+. Na pewno warto to pograć bo Blazers mają dość słaby defrtg ~110 pts i Sixers powinni im trochę wrzucić, a pod nieobecność Embiida to Butler i Redick powinni punktować bo ciężko szukać innych strzelb.
J.J. Redick +2.5 ast @1.74
Asysty Redicka na tej linii też do wzięcia, Embiid zawsze odda kilka piłek, a dzisiaj pod jego nieobecność J.J może to przejąć. Ciężko szukać drugiego rozgrywającego w Sixers bo T.J to jest raczej zawodnik bez pomysłu na grę, a Fultza dalej z problemami zdrowotnymi i ciągle jest niedostępny, natomiast J.J w mojej ocenie potrafi czasem dać genialną piłkę do kolegów pod koszem i dzisiaj liczę na takie zagrania.

Ben Simmons T-d @3.5

qwerty10 1K

qwerty10

Użytkownik
BOŻE jaki fart z tym covingtonem, ale fakt jest taki ze chyba go nie lubią hehe trochę to wygladalo tak jakby grali we 4, Saric to już w ogóle nawet piątek nie zbijają

X 357

xxxl

Użytkownik
otwieramy dolną linię na Lukę (cash out lini 25,5 ) - czyli mamy w tym momencie samo over 21,5 i wznosimy modły, żeby nie było blowoutu a on sam żeby wszedł na te ostatnie 6 minut i raczył jedną celna dwójka domknąć swoją linie ????
Księgujemy Lukę - prosty bet , pełna kontrola nad tym co sie dzieje na boisku - łatwizna ????
kurs 11,50 na Dallas pograny , ale dlaczego za takie drobne ???? ((
cash out po kursie 7 ????

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Pewnie będzie 3 x ⛔ na dobranoc. Ta śmieszna drużyna z miasta pedałów nic nie znaczy bez Embiida.
Idę spać bo szkoda nerwów zabetowałem grubiej tego Butlera, a on 0/7 ... .

cosmograf 1,8K

cosmograf

Użytkownik
Rozwalona bramka i przerwa w grze w Australii ???? Haha
Mogło być już 2:0, ale spalony i bramka anulowana :confused:
Czuję tutaj pogrom ze strony Perth, bo CCM to masakra, grają mega piach

mg_08 3,4K

mg_08

Znawca - Tenis
Seoul Woori - Daejeon Samsung (Siatkówka, Korea Południowa)
godz. 11:00
over 183.5 @1,80
over 4.5 seta @3,00 (delikatnie)
(forbet)
Ciężka bitwa wg mnie szykuje się u koreańców, oba zespoły lubią ze sobą pograć długie mecze, na ostatnich 15 spotkań tylko jeden zakończył się w trzech setach, do tego oba zespołu walczą o 3 miejsce dające grę w półfinale PO. Gospodarze są na 3 miejscu, Samsungi na 4 z dwoma punktami straty.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom