Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Kicze 7-2
Round 2-2
Kicze nie zrypało pięknie ostro poszło ,ale co z tego jak ahl dało dupy za 5 tyś :headbang: no straciłem sporo dzisiaj nawet bardzo licze na nhl za 8 tyś overki już 3 weszły zostaje ottawa
Co sie stalo z obrona obwodu u Celtow, to nie mam pojecia
Typy
Jakie jaja u Pelikanow. Davies mial przy trzy punktowej stracie i sekundzie do konca wiec w ostatniej akcji meczu trzy osobiste. Dwa pierwsze trafil, trzeciego spudlowal. Co za fart 76
Hejka
kto mi pomoż ebo real chcem dać w kosza kurs ponad 2.20 i sie wacham czy odpuścić
Police +2,5 koło 3 powinni ugrać seta moim zdaniem
A jakie są opinie??
Dziękuje za podpowiedź
Estonia 16 3set 5.8. Próbuję estonki w 3secie. W drugim miały 22-19 i niestety poszła seria. Myślę że jakieś szanse na wygraną są. Próbuję lekko po dość dużym kursie nie adekwatnym do ryzyka.