>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Gimnasia LP - San Martin de San Juan, Both team to score, @2.25 0:0 w 1 minucie
+
Salford - Shrewsbury, 2 over 1.5 goli, @2.60, 0:0 w 25 minucie
Łączny: @5.90
Zapewne też nie wejdzie. Ostatnia propozycja. Ciężki dzień. Albo albo nie mylić z allo allo...

edit
⛔
Kto jak kto ale ze Gimnasia LP przegra do 0 nie zagrałbym w życiu - na brak skuteczności nic nie zrobię.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Conegliano 3 set -3,5 @1,95 mocno
Nie sa doceniane bo składy wyglądają bardzo przeciętnie ????
Za to w Mińsku czy bułgarskim zespole grają same gwiazdy. Kto mądry ten skorzystał. Tak jak pisałem przy równych ekipach będzie decydowała własna Hala. To samo będzie z łodzią w Niemczech że maks seta ugraja

O 4,6K

oth

Użytkownik
Za to w Mińsku czy bułgarskim zespole grają same gwiazdy. Kto mądry ten skorzystał. Tak jak pisałem przy równych ekipach będzie decydowała własna Hala. To samo będzie z łodzią w Niemczech że maks seta ugraja
I tak jak dziś w Moskwie ze średnim Fenerbahce? ????

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Conegliano 3-0 poszło w las...tak zdupily że szok...
Prowadziły 5 pkt to się wkradła dekoncentracja. Teraz powinny już pójść po swoje.
I tak jak dziś w Moskwie ze średnim Fenerbahce? ????
Pisałem przy równym poziomie
Zarówno Moskwa jak i kazań to półkę niżej niż fener więc co tu porównywać. To nie te czasy gdzie zespoły żeńskie z Rosji bily się o wygraną.
Ogólnie dla mnie to obecnie wygląda tak że najmocniejsze eczacibasi i conegliano. Później vakifbank i Novara. Półkę niżej właśnie fener i scandicci a następnie kazań Moskwa może chemik. Później jest reszta i zdziwię się mocno jeżeli w finale nie będzie drużyn z pierwszej czwórki.

O 4,6K

oth

Użytkownik
Prowadziły 5 pkt to się wkradła dekoncentracja. Teraz powinny już pójść po swoje.
Pisałem przy równym poziomie
Zarówno Moskwa jak i kazań to półkę niżej niż fener więc co tu porównywać. To nie te czasy gdzie zespoły żeńskie z Rosji bily się o wygraną.
Ogólnie dla mnie to obecnie wygląda tak że najmocniejsze eczacibasi i conegliano. Później vakifbank i Novara. Półkę niżej właśnie fener i scandicci a następnie kazań Moskwa może chemik. Później jest reszta i zdziwię się mocno jeżeli w finale nie będzie drużyn z pierwszej czwórki.
Dziwne ja uważam że Goncharova &gt; Vargas Ognjenovic&gt; Antonijevic Havelkova = Bricio, a środkowe to jak środkowe w Rosji zawsze z dużym potencjałem. Wiec nie wiem czemu stawiasz je półkę niżej

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Dziwne ja uważam że Goncharova &gt; Vargas Ognjenovic&gt; Antonijevic Havelkova = Bricio, a środkowe to jak środkowe w Rosji zawsze z dużym potencjałem. Wiec nie wiem czemu stawiasz je półkę niżej
Nazwiska nie grają. Przecież to że ktoś grał kilka lat temu na wysokim poziomie nie znaczy że tak będzie ciągle. Goncharova kompletnie bez formy. Przyjecie dziś miały tragiczne to i rozgrywajaca miała trudne zadanie. Jedynie havelkova dziś ciągnęła grę. Zresztą wygrane wysokie w setach mówią same za siebie. Zobaczymy co sezon pokaże Ale rosyjskie drużyny daleko nie znajdą.

O 4,6K

oth

Użytkownik
Nazwiska nie grają. Przecież to że ktoś grał kilka lat temu na wysokim poziomie nie znaczy że tak będzie ciągle. Goncharova kompletnie bez formy. Przyjecie dziś miały tragiczne to i rozgrywajaca miała trudne zadanie. Jedynie havelkova dziś ciągnęła grę. Zresztą wygrane wysokie w setach mówią same za siebie. Zobaczymy co sezon pokaże Ale rosyjskie drużyny daleko nie znajdą.
Wiem że nazwiska nie grają ale po czymś ten potencjał trzeba oceniać, dla mnie Fenerbahce to taki sam sredniak jak Dynamo, a ruskie u siebie zawsze były mocne więc twoja teza jest nie zbyt trafna

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
✅✅✅:champagne: 25: 12
W jednym secie pokryły handi meczowe. Miałem nosa by w to uderzyć grubiej a nie 3:0 bo seta zawsze na własne życzenie można przegrać co pokazały dziś. Zamiast być w szatni to jeszcze jeden set.
Conegliano 4 set -3,5 @1,9
Jazda!!!
Wiem że nazwiska nie grają ale po czymś ten potencjał trzeba oceniać, dla mnie Fenerbahce to taki sam sredniak jak Dynamo, a ruskie u siebie zawsze były mocne więc twoja teza jest nie zbyt trafna
Pisząc równe i o atucie hali chodziło mi o m.in zespoły francuskie niemieckie czy oba z łodzi które większej roli nie odegraja. Co do Moskwy to możesz mieć swoje zdanie. Ja mam inne i tyle. Pozdrawiam
Alba Berlin +2,5 pkt @1,9✅ mocno
Alba -2,5 @2,8✅
Do przerwy 34:44
Liczę na podobny scenariusz jak tydzień temu z cedevita
84:76 na Albe zawsze można liczyć.

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Salford - Shrewsbury, 2 over 1.5 goli, @1.90, 0:1 w 59 minucie
Ponownie polecam
Mecz rewanżowy. Pierwszy mecz 1:1. Myślę że goście zrobią wszystko by strzelić jeszcze jednego gola i awansować na spokonie, sytuacji mają sporo ku temu - mam nadzieję że jedna jeszcze wykorzystają.
Wciąż szanse na ako :angel:

edit
✅
Nie mogło być inaczej, kto śledzil mecz (typ) widział ilość sytuacji. Jeszcze gol w Argentynie i wracam do gry.

O 4,6K

oth

Użytkownik
✅✅✅:champagne: 25: 12
W jednym secie pokryły handi meczowe. Miałem nosa by w to uderzyć grubiej a nie 3:0 bo seta zawsze na własne życzenie można przegrać co pokazały dziś. Zamiast być w szatni to jeszcze jeden set.
Jazda!!!
Pisząc równe i o atucie hali chodziło mi o m.in zespoły francuskie niemieckie czy oba z łodzi które większej roli nie odegraja. Co do Moskwy to możesz mieć swoje zdanie. Ja mam inne i tyle. Pozdrawiam

84:76 na Albe zawsze można liczyć.
Conegliano top2? Powaznie?

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Jazda!!!
⛔ przespaly początek. Z 11:18 zrobiły po23 i Hill miała dwie kontry i się obsrala Ale poziom meczu wysoki.
Conegliano top2? Powaznie?
Oglądasz mecz czy patrzysz na suchy wynik i nazwiska? Zobaczymy na koniec sezonu gdzie będzie conegliano a gdzie Moskwa czy kazań. Nie chce się kłócić więc darujmy sobie dalszą dyskusję na ten temat. ????

O 4,6K

oth

Użytkownik
⛔ przespaly początek. Z 11:18 zrobiły po23 i Hill miała dwie kontry i się obsrala Ale poziom meczu wysoki.
Oglądasz mecz czy patrzysz na suchy wynik i nazwiska? Zobaczymy na koniec sezonu gdzie będzie conegliano a gdzie Moskwa czy kazań. Nie chce się kłócić więc darujmy sobie dalszą dyskusję na ten temat. ????
Własnie ogladam mecz i jakaś lepsza przyjmująca od Vasiljevej i Conegliano leży ????

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
HOKEI OHL CANADA start -1:00
Flint Firebirds - Kitchener Rangers -1 2 1.60
Flint Firebirds - Kitchener Rangers 2 1.50
Ice Hockey. QMJHL start -1:00
Rouyn-Noranda Huskies - Shawinigan Cataractes 1 1.40
MOŻNA SIĘ POKUSIĆ O -1,5 1.50

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Na dziś z siatki próbuje
Uraloczka u53,5 pkt @1,85⛔ 1 pkt
Conegliano 3:0 @2,45⛔
Conegliano-11,5 pkt @1,85✅ mocno:cash:
RC Cannes @1,7✅
Zenit - Frankfurt set z najniższą suma pkt o39,5 @1,84⛔ 2pkt w 3 secie
Zenit to powinien na luzie ogarnąć 3:0 A Niemcy po te 15 pkt na set powinni ugrać bo takie ogory nie są.
Friedrichshafen- Ljubljana set z najniższą suma pkt o39,5 @1,7✅
Myślę że każdy coś sobie wybierze.
Przy niewielkiej odrobinie szczęścia byłby komplet Ale i tak jest fajny zarobek po 2 dniach. Jutro kolejny dzień z lm.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom