>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
James Wade - Keegan Brown 1 1.42
HOKEJ ANGLIA 19:00
Cardiff Devils - Belfast Giants 1 1.90

4-2 ✅
z 0-2 na 4-2 zajebiście passa trwa na floorbalkach :bow:
Cardwildż 1-8 ⛔
To jest niepojęte co odwalili ostatni mecz został w ziemniaku i lipa :headbang:

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Najbardziej na świecie potrafi mnie wyprowadzić z równowagi własna rodzina, mecze NBA i Liquid, które potrafi często w półfinale/finale przegrać, wygrane rzeczy.

jarrus 265

jarrus

Użytkownik
⛔
Liquid to są przegrywy finałowe jednak, do końca kariery i jeden dzień dłużej. :facepalm:
Chociaż też głupio ze zmęczenia zrobiłem, dałbym handicap 2,5 rundy i byłoby na miękko. Ech :angryyy:
Pozbyliby się Nitro wzięli kogoś z chłodniejszą głową i może by coś z nich było.

kriksus 6,2K

kriksus

Użytkownik
Na bo5 muszą być grane przynajmniej 3 mapy ?
⛔ Mieli 14:10
Liquid to są przegrywy finałowe jednak, do końca kariery i jeden dzień dłużej. :facepalm:
Chociaż też głupio ze zmęczenia zrobiłem, dałbym handicap 2,5 rundy i byłoby na miękko. Ech :angryyy:
No szkoda, że przegrali bo teraz tego nuke boję się stawiać ;d

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Astralis też nic wielkiego nie gra, ale nie przegrali Nuka od lutego tego roku. Jednak Ja już wolę odpuścić, bo nie chcę się stresować na noc. Mieli 12:6, rewelacyjną sytuację finansową i taki klops.

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Jak ktoś ma do pogrania ⚽ Higuain ŻK to polecam. Jest dzisiaj strasznie rozgoryczony, kłóci się z sędzią, nie strzelił karnego i pod koniec połowy miał zdecydowanie spóźniony wślizg. Jak dla mnie mocno wisi w powietrzu jego żółta kartka. Nie ogarnie tego psychicznie, tak mi się wydaje.
Edit. należy wziąć pod uwagę, że jest po kontuzji więc może nie dograć całego meczu, mimo to za drobne warto.
Edit2: mam wystawione @5 więc biorę dla siebie za drobne.
✅ Gonzalo odfrunął w tym meczu ???? Żółtko i czerwo.

Otrzymane punkty reputacji: +3
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
James Wade - Keegan Brown 1 1.42

Cardwildż 1-8 ⛔
To jest niepojęte co odwalili ostatni mecz został w ziemniaku i lipa :headbang:
Wade 5-3 ✅
Andersona można grać o 23:30 ja go będe grał za sporo
Ale pograłem o 23:00 Van Gerwena chyba wtopy nie zaliczy jak ostatnio wtopił w 2 rudzie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom