>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
N 182

nafal

Użytkownik
A co myślicie o zakładzie specjalnym w meczu Monaco - PSG powyżej 2 bramek, powyżej 3 żółtych kartek powyżej 7 rożnych @2,35 ?

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Arsenal - Wolverhampton, 2 strzeli w pierwszej połowie, @2.50
Manchester City - Manchester Utd, 2 over 1.5 goli, @4.00
Manchester City - Manchester Utd, karny, @3.75
Pomarzyć zawsze można. Wcześniej Salahy w plecy. Czy tutaj polecą wióry? Zaczynamy
Wolves w pierwszej ✅
Karny United ✅
Zabrakło drugiego gola United ⛔
Arsenal - Wolverhampton, 2 over 1.5 goli, @1.80 0:1 w 31 minucie
+
City - United, Both team to score, @1.90, 1:0 w 31 minucie
Łączny: 3.42
⛔ ( zabrakło drugiego gola Wilków)
W sumie mogło być lepiej

U 0

Usunięty użytkownik 153241

Gość
To juz kolejny mecz w PlusLidze , że faworyt przegrywa 3/0. tam są przeliczniki ponad 20

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Cardwildż lipa i jak się nie wnerwić jak zostaje ostatni mecz z ziemniaka 2 już weszły fajnie to Cardwildż odwala
Niemam szcześcia jak widać ,no trudno ,chociaż w necie tez nie idzie za bardzo ,same wtopki ,pojedyńcze wchodzą raz wejdzie wiecej razy nie
Pozdrawiam i poczekm na NHL NA GOLE ZAGRAM BO NA WYGRANE GRAĆ TO SZKODA

N 182

nafal

Użytkownik
Gram 2 specjale w dublu z oferty forBet.
Milan - Juventus : powyżej 1 bramki, powyżej 3 zółtych kartek, powyżej 8 rzutów rożnych @2,75
Monaco - PSG : powyżej 2 bramek, powyżej 3 żółtych kartek, powyżej 7 rzutów rożnych @ 2,35
AKO: 5,687

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Boca Juniors - River Plate, Both team to score, @2.65 Unibet, 0:0 w 14 minucie
Pierwszy mecz finałowy Copa Libertadores (dwumecz, rewanż 24/11/18). Myślę że zobaczymy gole po obu stronach. GL!
edit
✅
Jeszcze w pierwszej połowie. Mam nadzieję że nie tylko ja zarobiłem. Dobra robota :yes:

Otrzymane punkty reputacji: +3
mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Jak ktoś ma do pogrania ⚽ Higuain ŻK to polecam. Jest dzisiaj strasznie rozgoryczony, kłóci się z sędzią, nie strzelił karnego i pod koniec połowy miał zdecydowanie spóźniony wślizg. Jak dla mnie mocno wisi w powietrzu jego żółta kartka. Nie ogarnie tego psychicznie, tak mi się wydaje.
Edit. należy wziąć pod uwagę, że jest po kontuzji więc może nie dograć całego meczu, mimo to za drobne warto.
Edit2: mam wystawione @5 więc biorę dla siebie za drobne.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom