gazowana-smietana
Użytkownik
City DNB @ 3,15
Zubry -43.5 @ 3.40
Obra Koscian -20.5 @ 3.10
Plock kobitki wygraja 21+ @ 3.50
Jeszcze Gimbasket -22.5 @ 3.70Aleksandrow Lodzki kobitki @ 6.50
No i znow mozna powiedziec , że jak ktos przeczytal i pogral sobie wedle takich lekkich wskazowek to jest na plus ???? jedynie Modena idzie w zlym kierunku ale naprawde dzien z siatkowki i tak piekny i udany . Ja uciekam wiec trzymajcie sie wszyscy i wysokich wygranych .Ojoj slabiutko . Sprawdzilem h2h i w dwoch ostatnich spotkaniach bylo 3:1 dla Zaksy . Pierwszego wygrywala Zaksa , a drugiego Zawiercie i potem Zaksa do konca . Ciekawe czy i teraz sie to sprawdzi :] .
https://ssl.ustreamix.com/embed.php?id=eleven-sports-1-uk&r_host=ssl.ustreamix.com&u_host=ustreamix.com&tk=trueOgląda ktoś herte- Frankfurt? Jest szansa na bts? Albo macie link do eleven 1?
Ja pograłem overpassa dla MiBR, bo fajny kurs, ale jak patrzę na tego cache to już żałuję..Jak myślicie MIBR podniesie się na overpassie? Na razie liquid dominuje i chyba weźmie tego cache'a
Fajny kurs? Według mnie raczej średni.. no ale na tym overpassie ostatnio dobrze się prezentują - wygrana z NRG i przegrana po dogrywce z Astralis... Sam nie wiem, gdyby kurs był powyzej 2 to bym wchodzil ale na LVBet jedynie @1.80MiBR ładne wejście w mecz, 0:9 kay:
Ja pograłem overpassa dla MiBR, bo fajny kurs, ale jak patrzę na tego cache to już żałuję..
Ja miałem 1.85 w Unibecie, moim zdaniem do gry dlatego pograłemFajny kurs? Według mnie raczej średni.. no ale na tym overpassie ostatnio dobrze się prezentują - wygrana z NRG i przegrana po dogrywce z Astralis... Sam nie wiem, gdyby kurs był powyzej 2 to bym wchodzil ale na LVBet jedynie @1.80
Chelsea - Manchester City, 1 over 1.5 goli, @2.30, 1:0 w 46 minucie
Chelsea - City remis @3.30 delikatnie
uni