To chyba tylko ty wiesz o co ci chodziłoNajpierw przeczytaj o co chodzi a nie się przyspieszasz bez powodu ...
LGD 2-0ktos wie jaki wynik LGD - Virtus Pro ? dzieki
http://esportlivescore.com/l_pl_e_440864-lgd-vs-virtuspro-megafon-winter-clash.htmldzieki bo buk mi rozliczyl jako lost
Tutaj istnieje taki dzial?22:42
Szkoda, że tak asekuracyjnie, bo myślałem nad większym handi.
I tak jak w dziale rugby: Bath - Leinster (13:0) 2 1,82
Mousesports 1 mapa @2.8, Mouse 1 mapa +4.5 @1.8 mocno
Resovia drugi set @1,96 w Betsafe.
Oby wiecej takich trafionych typow , 4x z tego meczu . Jeszcze na poczatku czwartego seta przy przewadze Jastrzebian chyba 3 pkt mialem +4,5 na Resovie , ktorego nie podalem ale to bylo na chybil trafil i juz pod koniec myslalem ze z 20:20 nie wejdzie ???? . Teraz czekam na ZAKSE i Zawiercie .O masakra jakie męczarnie . Raczej uwazam , że z gry lepsi sa Jastrzebianie i to oni wezma mecz . Dlatego sprobuje mecz Jastrzebie @1,68 i handicap setowy -1,5 @2,8 w Betsafe.
I Jastrzebski trzeci set @1,72 w Betsafe.
Ja poczekam na drugiego seta. Jesli Zaksie siadzie zagrywka, to moga ich zrobic do 15Oby wiecej takich trafionych typow , 4x z tego meczu . Jeszcze na poczatku czwartehgo seta przy przewadze mialem +4,5 na Resovie ktorego nie podalem ale to bylo na chybil trafil i juz pod koniec myslalem ze z 20:20 nie wejdzie ???? . Teraz czekam na ZAKSE i Zawiercie .
Hehe ,a co z pierwszym setem ? ????Ja poczekam na drugiego seta. Jesli Zaksie siadzie zagrywka, to moga ich zrobic do 15
Tylko aplikacja już w tej chwiliDziałający link do 1xbeta ktoś, coś?