462 xyzz Użytkownik Grudzień 6, 2018 #5281 Liverpool ostatnim czasem gra mega piach. Co się z nimi dzieje? Kliknij aby rozwinąć... To samo co z PSG Akurat mam ich w mocnym dublu...
Liverpool ostatnim czasem gra mega piach. Co się z nimi dzieje? Kliknij aby rozwinąć... To samo co z PSG Akurat mam ich w mocnym dublu...
25,1K mjaurvcein Użytkownik Grudzień 6, 2018 #5287 Policz sobie moje statystyki na forum, plaska stawka, z ostatniego pol roku. I juz masz czelendz.
1,1M verno Znawca - Hokej Grudzień 6, 2018 #5288 To samo co z PSG Akurat mam ich w mocnym dublu... Kliknij aby rozwinąć... Nie żebym się czepiał ale potwierdzasz i piszesz że PSG i Live grają mega piach ostatnio a masz ich w mocnym doublu, chyba czegoś nie czaję ????
To samo co z PSG Akurat mam ich w mocnym dublu... Kliknij aby rozwinąć... Nie żebym się czepiał ale potwierdzasz i piszesz że PSG i Live grają mega piach ostatnio a masz ich w mocnym doublu, chyba czegoś nie czaję ????
19,8K sumada90 Forum VIP Grudzień 6, 2018 #5289 Przedłużamy zbiórkę o jeden dzień, do końca 06.12!!! To świetny dzień na sprawienie komuś mikołajkowej paczki wraz z nami ???? Więcej szczegółów TU lub u mnie na PW. Nie bądź bierny i wesprzyj akcję prowadzoną przez nasze forum.
Przedłużamy zbiórkę o jeden dzień, do końca 06.12!!! To świetny dzień na sprawienie komuś mikołajkowej paczki wraz z nami ???? Więcej szczegółów TU lub u mnie na PW. Nie bądź bierny i wesprzyj akcję prowadzoną przez nasze forum.
462 xyzz Użytkownik Grudzień 6, 2018 #5290 Nie żebym się czepiał ale potwierdzasz i piszesz że PSG i Live grają mega piach ostatnio a masz ich w mocnym doublu, chyba czegoś nie czaję ???? Kliknij aby rozwinąć... To nie moj cytat graja piach A kupon postawiony duzo wczesniej, jak prezentowali sie znacznie lepiej ????
Nie żebym się czepiał ale potwierdzasz i piszesz że PSG i Live grają mega piach ostatnio a masz ich w mocnym doublu, chyba czegoś nie czaję ???? Kliknij aby rozwinąć... To nie moj cytat graja piach A kupon postawiony duzo wczesniej, jak prezentowali sie znacznie lepiej ????
3,4K tyksiol Użytkownik Grudzień 6, 2018 #5292 Chelsea po remis pool po wygran united po x ???? verona 4 set singiel
4,5K mlk Użytkownik Grudzień 6, 2018 #5294 Ooo Tyson Fury na trybunach w szaliku Man Utd, no mój ziomek od razu
1,6K gazowana-smietana Użytkownik Grudzień 6, 2018 #5296 Rumunki na razie niesamowicie groźnie w ofensywie, biorę je przy 11:8 @ 2,10 Kliknij aby rozwinąć...
18,5K uzytkownik-162435 Użytkownik Grudzień 6, 2018 #5297 Fulham - Leicester, Both team to score, @2.60, 0:0 w 32 minucie edit over 1.5 goli po 1.90 również wygląda dobrze - powinni ogarnąć. Kliknij aby rozwinąć... ????
Fulham - Leicester, Both team to score, @2.60, 0:0 w 32 minucie edit over 1.5 goli po 1.90 również wygląda dobrze - powinni ogarnąć. Kliknij aby rozwinąć... ????
1,2K siadlo Użytkownik Grudzień 6, 2018 #5298 Rangers 2,0 Kliknij aby rozwinąć... Tu już będzie lipa, czerwo
462 xyzz Użytkownik Grudzień 6, 2018 #5299 PSG gol Szkoda ze 3 zawodnikow na dwu metrowym spalonym:victory:
13,9K madman01 Użytkownik Grudzień 6, 2018 #5300 Ale ta Sevilla to minimalisci, jakby to Vilalovense wbilo im jakiegos przypadlowego gola to by mieli juz pozamiatane w cop del rey
Ale ta Sevilla to minimalisci, jakby to Vilalovense wbilo im jakiegos przypadlowego gola to by mieli juz pozamiatane w cop del rey