gazowana-smietana
Użytkownik
Rumunki na razie niesamowicie groźnie w ofensywie, biorę je przy 11:8 @ 2,10
Cygani jaki doping ???? )nadąża, tu ich nie złapiesz
Zmienia maszyna czyli komputer jak wolisz , ale to co dzieje się na boisku ktoś musi przecież wpisywac - komputer nie czyta obrazu ????Wy serio myslicie, ze to czlowiek zmienia kursy/linie w meczu live?
Oglądasz NBA z tego co kumam ?Czlowiek obslugujacy wynik na trybunach zmienia tylko wynik i ew. blokuje kursy. Nie ma nic do gadania w sprawie kursow a Ty panie Brzechwa od kilku dni tutaj piszesz o jakims tajemniczym typie, ktory zasypia...
Odrobia na miekko, Strasburg malo ma do powirdzenia w meczuWięc to dzisiaj PSG psuje kupony? ????
Zdecydowanie jestem na tak, szczególnie Torreira, nie wiem jak się uchował od żółtej, jeżeli nie zmienią środka pola w drugiej połowie to tego pana warto pograć. Lichsteiner przy takim klimacie meczu i byciu "wolnym na szybkość" tez ma szansę na kartkę. Do tego jest tam mokro i się ślizgają panyTorreira na celowniku powinien dostać czerwoną przed chwilą. Guenduzi również blisko kartki. Rojo jeśli zostanie to blisko czerwonej. Lichsteiner to pewniak. Herrera i jeśli wejdzie Fellaini. Także kilku jeszcze jest do kartek. A najlepiej jak ktoś trafi. Będzie jeszcze bardziej gorąco.
Sieć pozwala na pełną anonimowiść , więc oczywiście mogę być tylko "Brzechwą" a Ty np "Tomaszem Apostołem" - kto wie ....tu wszystko jest mozliwe ????Dla mnie mozesz grac nawet za miliony (w unibecie ???? )
Kto ma mozg ten wie jaki z Ciebie Brzechwa.