>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Już powtórzone i np moja Jaga która miała jechać do Katowic na mecz z Rozwojem a potem stamtąd prosto do Krakowa na ligowy mecz z Wisłą pojedzie do Gdynii. Paranoja jakaś.
Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to że Miedź której nie było w koszyku została przypisana do ostatniego wylosowanego Śląska, a w drugim losowaniu i tak trafiła na Śląsk

taidio 882

taidio

Użytkownik
Jak najbardziej normalny w ich mniemaniu. Mowimy o zawodniku ktory wlasnie zrobil swoje 18 DD w karierze a ma prawie 800 meczow rozegranych.
porób screeny i powysyłaj do jakichś SBR czy coś, nic tym ruskom nie zrobisz, ale jak zaczną tracić na wiarygodności to może zaczną myśleć i kręcić mniej wałków

tyksiol 3,4K

tyksiol

Użytkownik
Z cyklu ruski zawsze znajdzie sposob zeby Cie wydymac.
Rozliczyli sobie double double Derozana jako przegrana. Na czacie jakas Monika vel Tatiana vel google translate poinformowala mnie ze nie zrobil wg nich double double bo dla nich do tego licza sie tylko cytuje &quot;punkty, transmisje (?!), przechwycenia i block shoty&quot;.
Jak wskazalem im punkt w ich regulaminie, w ktorym jest napisane ze zbiorki tez sie licza to kazali czekac po czym... zmienili sobie w historii na triple double i powiedzieli ze nie gralem double double tylko triple wiec o co mi w ogole chodzi ????
cale ruskie ???? nie warto tam grac

hallik 15,1K

hallik

Użytkownik
Ale miazgę zrobił Munar z bambo.. wygrał wszystkie punkty przy swoim serwisie! Do tego cały czas wali na końcową linię i Tiafoe nie wie co się dzieje

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom