Mistrz ????
Z cs na noc North -1.5 @2.7 dla lepszego oglądania
W październiku grali 2 razy i 2 razy North wygrało 2-0, ldlc pierwszy raz na tak dużym lanie, może powtórza ten wynik
Derozan double double @ 48 ruskie buki
Z dupy ten kurs. Na 9 meczow w tym sezonie 2 razy juz zrobil DD. Lacznie ma 4 mecze z 8+ asyst i srednia prawie 7 na mecz. Odrobina farta i slutecznosci kolegow i moze byc.
Tyksiol jak ci idzie mi ładnie ,ostatni typ w grze i wypłata ,bo szkoda będzie wtopić wszystko jak się napale i w nerwach walne ,a tak pomalutku cykam sobie 100 na typku starczy
Dobrz ez epiłe nie graałem bo bym już płakał ,dzisiaj też bedą cyrki w lidze europy wiec odpuścić PANOWIE jedynie live się czaić
Każdy gra jak lubi ja nie wnikam ,oby wchodziło ,jedni tylko tenisa grają ,inni same live a jeszcze inni tasiemki
Pozdrawiam ide spać bo coś nie wytrzymam tak mnie rypie głowa z tyłu
Miłej nocki życzę i dużo wygranych
Dziękuje :bow:
Derozan double double @ 48 ruskie buki
Z dupy ten kurs. Na 9 meczow w tym sezonie 2 razy juz zrobil DD. Lacznie ma 4 mecze z 8+ asyst i srednia prawie 7 na mecz. Odrobina farta i slutecznosci kolegow i moze byc.
Salwador to dziwny kraj. Niedawno ogladalem mecz kosza u nich, ktory zostal przerwany i niedokonczony z powodu... opadow deszczu. Okazalo sie ze nie grali na hali tylko pod taka wiata bez scian i deszcz zacinal na parkiet ????