8;1
Dziala z 9 w domenie.działa wam betsson??
pewny jestes?Dziala z 9 w domenie.
Fakt teraz tez mi wywalilo.pewny jestes?
" www.betsson9.com is experiencing problems at the moment, please try again later.
Działapewny jestes?
" www.betsson9.com is experiencing problems at the moment, please try again later.
Działa, możliwe, choć to bardzo rzadka sytuacja, że w Twojej okolicy jest konserwacja/awaria nadajnika.Czy działa Wam Polsat, TVN? Uda mnie brak sygnału w naziemnej telewizji, skandal, czy Jacek K. coś tam majstrował, chcą nas ogłupić
Na to to już chyba za późno ???? Co do obu RB to spróbuję tego remisu za drobne.GL!Czy działa Wam Polsat, TVN? Uda mnie brak sygnału w naziemnej telewizji, skandal, czy Jacek K. coś tam majstrował, chcą nas ogłupić
Kurw... Wiedziałem, że o czymś zapomniałem :facepalm: 4 kartki już do połowy, teraz już chyba średnio się opłaca cokolwiek grać. Tak się zaaferowałem Treflem, że mi z głowy uciekło. Jak Trefl to przegra to pakuję się w autobus i ich jajkami obrzucam jutro ???? (żarcik)Ale się pięknie kartkują w Betisie, zapomniałem dzisiaj pacnąć znowu ale może ktoś wczorajszym komentarzem się zasugerował, mam nadzieję Ja mam do overu w Betisie pograne:
St. Liege over 1.5 ŻK @1.5
także polecam do dubla jakiegoś.
Milan o 1,5 1pol
Leverkusen o 0,5 1 pol
Krasondar - Akhisar o 0,5 1pol
@10.18
Spokojnie trefl zgodnie z planem albo może raczej Szczecin. Jeszcze jeden set i do kasy.Kurw... Wiedziałem, że o czymś zapomniałem :facepalm: 4 kartki już do połowy, teraz już chyba średnio się opłaca cokolwiek grać. Tak się zaaferowałem Treflem, że mi z głowy uciekło. Jak Trefl to przegra to pakuję się w autobus i ich jajkami obrzucam jutro ???? (żarcik)