A jak ich sytuacja w tabeli? Mają o co grać, czy klepią sobie, byle odbębnić?Milan przegrywa z Dudelange.
CHORWACJA POŁOWA 44-38koszykówka -18:00
Chorwacja - Węgry POŁOWA -2,5 1.90
Chorwacja - Węgry -2,5 1 1.60
Chorwacja - Węgry -3,5 1 1.70
Chorwacja - Węgry -4,5 1 1.90
Pewne 3:0 dla Gdańska. Kto skorzystał z prezentu ten zarobiony. :dance::cash:Trefl Gdańsk @3,1
+1,5 seta @2,08
Łapać dziś bo do meczu pewnie spadnie.
Mecz jutro o 19 ale nie wiadomo czy do niego dojdzie. Zawodnicy nie otrzymują kasy od kilku tygodni. Nie chodzą na treningi. Także wielkiej mobilizacji nie będzie by walczyć o wygraną.
a czemu Sevilla musi wygrac?St. Liege - Sevilla
over 4.5 ŻK @2.1
Po wygranej Krasnodaru tym bardziej jestem skłonny pograć ten over. Sevilla musi wygrać, oni zajadą ten Liege. Sytuacja w grupie ich do tego zmusza, a Sevilla jest zwyczajnie drużyną lepszą, w dodatku LE im bardzo leży. Myślę, że będzie się działo podobnie jak w Betisie, a kurs jest bardziej niż zachęcający. Myślę też, że over 1.5 gola Sevilli @1.5 jest również wart uwagi do jakiegoś ako.
By nie komplikować sobie grupy. Owszem przegrywając nie odpadają, ale wtedy Liege korzysta. Nikt nie zostawia roboty na ostatnią kolejkę, więc wychodzę z założenia, że tak podejdą do spotkania. A w takim podejściu upatruję potencjału kartkowego.a czemu Sevilla musi wygrac?