>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
mamed1916 247

mamed1916

Użytkownik
Niby za co? Boca bedzie mialo teraz flashbacki w zamachu bombowego na autokar Borussii.
Raczej River powinni bac sie valkovera.

Zreszta, jakim trzeba byc kartoflem by nienawidzic innych ludzi za barwy klubowe ????
Jaja. Piłkarze Boca wymiotują, dwóch trafiło do szpitala, jeden, i to kapitan!, płakał w szatni i miał odłamki szkła w oku, a komisja lekarska CONMEBOL uważa, że &quot;nie ma powodów do zawieszenia spotkania&quot; i że kontuzje są &quot;powierzchowne&quot;. Twitter
Chodzi o to, że Boca musi wyjść na to spotkanie, w innym przypadku walkower ????

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Jaja. Piłkarze Boca wymiotują, dwóch trafiło do szpitala, jeden, i to kapitan!, płakał w szatni i miał odłamki szkła w oku, a komisja lekarska CONMEBOL uważa, że &quot;nie ma powodów do zawieszenia spotkania&quot; i że kontuzje są &quot;powierzchowne&quot;. Twitter
Chodzi o to, że Boca musi wyjść na to spotkanie, w innym przypadku walkower ????
Kibolom Legii to latynoskie bydlo powinno mowic &quot;sir&quot; dramat zamiast pilkarskiego swieta. Postawie cos w strone Boca

mamed1916 247

mamed1916

Użytkownik
Kibolom Legii to latynoskie bydlo powinno mowic &quot;sir&quot; dramat zamiast pilkarskiego swieta. Postawie cos w strone Boca
Najlepsze, że to żadna ekipa nie zrobiła, tylko zwykłe januszki puszkami z piwskiem ???? . Good luck, ktoś zarobi no chyba że będzie remis ????

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Forumek znowu sie psuje? Wszystko rozjechane...

William &amp; Marry kobitki ncaa kosz @ 2.89
Graja w lepszej konferencji niz rywalki. W ubieglym sezonie poza konferencja bilans 9-3 w tym wygrana roznica 18 pkt z dzisiejszymi rywalkami.

mamed1916 247

mamed1916

Użytkownik
MiBR rozjazd na 1. mapie 16:2 :eek:. Brazole wracają do swoich najlepszych czasów na dobre.
MiBR -3.5 rundy na 2. mapie (inferno) @1.73 Betsyf
Kurs nie powala, ale myślę że czterema rundami powinni wygrać na luzie ;)

Raczj nici ⛔⛔⛔

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
HOKEJ CANADA QMJHL START -00:00 JEST TEN MECZ U RUSKA BUKMACHERA BET CITY
Saint John Sea Dogs - Sherbrooke Phoenix 2 1.50
Saint John Sea Dogs - Sherbrooke Phoenix -1 2 1.70
Saint John Sea Dogs - Sherbrooke Phoenix 1 tercja over 1,5 1.50

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Mam nadzieję że Both team to score pograli w Bolivii jak pisałem bo rozdają tam kaskę.
Zagrali pod lamaka, over 2.5 goli można grać w przerwie myślę że również @1.80. Priorytet to Both team to score który powinni ogarnąć w pierwszych 15 minutach drugiej połowy. Over tak samo do zrobienia. Podobny mecz zakończył się wynikiem 5:2 a w przerwie 1:2 było ( sytuacji również zatrzęsienie dla gospodarzy a skuteczność w pierwszej taka jaką zaplanowali...). Czy będzie win Real Potosi? Nie wiem. Wiem że to Bolivia i wcale się nie zdziwię jak będzie over 3.5 goli na koniec lub 4.5 - więc o czym tu pisać. Kto pograł Both team to score powinien być spokojny.
Tutaj już nie tak pewnie aczkolwiek ze sporymi szansami myślę.
Libertad Asuncion - Olimpia, 1 over 1.5 goli, @2.70, 0:0 w 9 minucie

Otrzymane punkty reputacji: +9
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom