U
0
Usunięty użytkownik 130176
Gość
Aluron strzela zagrywka. Skra praktycznie wyjsciowa 6Ogląda ktoś skre? Jak wyglądają kadrowo? Warto ich ruszać?
Aluron strzela zagrywka. Skra praktycznie wyjsciowa 6Ogląda ktoś skre? Jak wyglądają kadrowo? Warto ich ruszać?
3:0Crawley--Crewe over 2.5
@2.75 uni
Bayern - Fortuna / over 9,5 rożnych
Korona - Górnik / over 2,5
AKO: 2,07 w Betsson
Nie ale jak im caly sklad odejdzie bo nie placa pensji to beda musieli ????Fonikas 4 set @1.8
Grali juniorami ?
A co oni tam osiągną przy takiej grupie?Serio Skra chce sie wypompowac przed KMS? Bardzo madrze
2:1 w 1 pol ogarnieteSchalke-Nurnberg btts
@2.45 uni
Sporo spotkań jak w każdy weekend ale sporo potencjalnych min. Taki np. Man Utd i kurs @1.46 na wygraną to grabież w biały dzień. Dlatego ja na dzisiaj biorę:
Wolfsburg - RB Lipsk
Wolfsburg over 1.5 ŻK
Atletico Madryt - Barcelona
BTS
dubel @2.66
Wolfsburg ponieważ gra najostrzej w lidze, mają serię przegranych z rzędu u siebie więc w końcu muszą gryźć trawę, okazja jest dobra bo Lipsk to nie tuzy ale ostry mecz raczej będzie. Do tego BTS w sobotnim hicie La Liga. Jak widzę taki mecz to z automatu myślę BTS, tak jak przy Bayern-Borussia, Barca-Real, City-United czyli niezależnie od pozycji, to mecze prestiżowe i overowe. Do tego nie ma Godina w Atletico z powodu kontuzji więc ta ściana defensywna będzie skruszona. Raczej dla Barcy to tylko na korzyść.
Do tego dokładam:
Man Utd - Crystal Palace
A. Martial strzeli @2.5
Anthony ostatnio w formie, w zasadzie gdyby nie on to United by mieli trudno o wyniki. Dodatkową motywacją jest to, że może dołączyć do grona osób m. in. CR czy van Nisterlooya, którzy strzelali 6 bramek z rzędu dla Manchesteru. Jeżeli nie zagra Lukaku to raczej Anthony ma pierwszeństwo do karnego więc jest potencjał także tutaj.
To spróbuję SKRA @1,7
Livetv.ru. napewno coś znajdzieszWie ktoś gdzie w Internecie można obejrzeć dzisiejszy finał Copa Libertadores pomiędzy River Plate a Boca Juniors?
W telewizji jest na Sportklubie a w Internecie?
To czemu zakładasz nowe konta?Brentford - Middlesbrough, 2 over 0.5 goli, @1.94, 0:0 w przerwie, Unibet
edit
56 min 0:1
Nawet 0:2
????
Niesamowite z jaką łatwością wszystko wchodzi. Mam nadzieję, że ktoś korzysta bo to że jestem dobry w tym co robię to ja wiem i sobie nie muszę udowadniać a Wam już i tak za dużo pokazałem. GL!
Znamy się koleżko? Teraz kolejny hejt?To czemu zakładasz nowe konta?
Over 3.5 na Wembley @2.25