>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [81]

Status
Zamknięty.
patryk0146 959

patryk0146

Użytkownik
Kolejny gem, gdzie trafił tylko dwa razy jedynką, i tylko te dwa punkty wygrał, wszystko co wróciło w kort przegrał, i na koniec pomógł podwójnym.

A 0

artur89

Użytkownik
panowie taka sytuacja postaiwlem 5 syzek na wynik 1:2 gdy sie zorinetowalem szybko zrobilem screen oczywiscie skonczylo sie 2:0 ,jest szansa na odzyskanie moich 5 dyszek?

C 82

chriskola

Użytkownik
Sznse na odzyskanie to masz jak postawisz na coś innego i wygrasz
Nie za bardzo rozumiem na jakiej podstawie chciałbyś zwrot ze był błąd w wyniku chwilowy?

A 0

artur89

Użytkownik
przez blad bukmachera? powinny miec zamkniete zkalady gdy byly dokonywane zmiany, ja spojrzalem na ich panel a nie na relacje gdyby byl u nich prawidlowo wynik to bym nie obstawil

RBR1one 558,8K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
przez blad bukmachera? powinny miec zamkniete zkalady gdy byly dokonywane zmiany, ja spojrzalem na ich panel a nie na relacje gdyby byl u nich prawidlowo wynik to bym nie obstawil
Jak sie nie oglada meczu tylko sledzi wynik i slepo sie obstawia technika &quot;na farta&quot; to do kogo masz pretensje? Jestes amatorem grajacym w amatorskim gowno buku stsie. Przerznalbys i tak to swoje 5 dyszek wiec zadna roznica czy teraz czy pozniej :]

A 0

artur89

Użytkownik
rozumiem tego nie wiedzialem ,ale gdyby sytuacja byla odwrotna zapewne rozliczaliby jako zwrot , moim zdaniem to ich ewidentny blad moze sie myle,bez odbioru,pzdr

A 0

artur89

Użytkownik
Jak sie nie oglada meczu tylko sledzi wynik i slepo sie obstawia technika &quot;na farta&quot; to do kogo masz pretensje? Jestes amatorem grajacym w amatorskim gowno buku stsie. Przerznalbys i tak to swoje 5 dyszek wiec zadna roznica czy teraz czy pozniej :]
niezle ,widze ze to forum schodzi na psy zadałem normalne pytanie a pretnesji nie mam do nikogo,
bez pozdrowien p. profesjonalisto hehehe ????

RBR1one 558,8K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
rozumiem tego nie wiedzialem ,ale gdyby sytuacja byla odwrotna zapewne rozliczaliby jako zwrot , moim zdaniem to ich ewidentny blad moze sie myle,bez odbioru,pzdr
Ja postawilem ze Sirotkin wygra 1 trening w F1 podczas gdy wiedzialem ze za niego w tym treningu jezdzi Robert Kubica po kursie 4000 za 1zl zeby zobaczyc z ciekawosci jak buk to rozliczy. Oczywiscie kupon byl przegrany i zadnego zwrotu nie bylo :]

RBR1one 558,8K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
niezle ,widze ze to forum schodzi na psy zadałem normalne pytanie a pretnesji nie mam do nikogo,
bez pozdrowien p. profesjonalisto hehehe ????
Nikt Cie tu nie trzyma. Idz dalej grac specu na stsie nie wiedzac co grasz na pewno profity bedziesz mial zacne :]

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom