aa co probujesz to ja sprobuje ;pGranie live przez ta aplikacje 1xbeta i klonow to jakis malo smieszny zart. Caly czas jakies bledy wywala przy zawieraniu zakladu.
aa co probujesz to ja sprobuje ;pGranie live przez ta aplikacje 1xbeta i klonow to jakis malo smieszny zart. Caly czas jakies bledy wywala przy zawieraniu zakladu.
Jak sie nie oglada meczu tylko sledzi wynik i slepo sie obstawia technika "na farta" to do kogo masz pretensje? Jestes amatorem grajacym w amatorskim gowno buku stsie. Przerznalbys i tak to swoje 5 dyszek wiec zadna roznica czy teraz czy pozniej :]przez blad bukmachera? powinny miec zamkniete zkalady gdy byly dokonywane zmiany, ja spojrzalem na ich panel a nie na relacje gdyby byl u nich prawidlowo wynik to bym nie obstawil
niezle ,widze ze to forum schodzi na psy zadałem normalne pytanie a pretnesji nie mam do nikogo,Jak sie nie oglada meczu tylko sledzi wynik i slepo sie obstawia technika "na farta" to do kogo masz pretensje? Jestes amatorem grajacym w amatorskim gowno buku stsie. Przerznalbys i tak to swoje 5 dyszek wiec zadna roznica czy teraz czy pozniej :]
Ja postawilem ze Sirotkin wygra 1 trening w F1 podczas gdy wiedzialem ze za niego w tym treningu jezdzi Robert Kubica po kursie 4000 za 1zl zeby zobaczyc z ciekawosci jak buk to rozliczy. Oczywiscie kupon byl przegrany i zadnego zwrotu nie bylo :]rozumiem tego nie wiedzialem ,ale gdyby sytuacja byla odwrotna zapewne rozliczaliby jako zwrot , moim zdaniem to ich ewidentny blad moze sie myle,bez odbioru,pzdr
Nikt Cie tu nie trzyma. Idz dalej grac specu na stsie nie wiedzac co grasz na pewno profity bedziesz mial zacne :]niezle ,widze ze to forum schodzi na psy zadałem normalne pytanie a pretnesji nie mam do nikogo,
bez pozdrowien p. profesjonalisto hehehe ????
Emmen - Odin 59 over 3,5 gola 1,66