>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [81]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Braine W - ESB Lille W 1 1.70
⛔
A ch te baby głupie nic lepiej pograć facetów niż je bo zawsze uwalają czy kosz,piłka czy coś innego
Skupiam sie na północ na hokeje i czyszcze konto na 0 z hokeji ,co będzie to będzie ,zaeaz cośwymyśle
Miłego wieczorku życzę :bow:

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
verno nie śmiej się, bo już prawie zapomniałem o tym wpisie i znowu się rozpłaczę ????
No, ale ch.. też byłem kiedyś młody i naiwny, wierzyłem, że buki chcą dobrze dla mnie i pomogą mi wygrywać pieniądze! :cwl:

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Ten Medvedev to ogolnie robi jakies straszne zamieszanie w tourze z tą obecną formą. Gosciu z jakiegoś totalnego leszcza stał się naprawde bardzo solidnym grajkiem. Ciekawe co stoi za taką zmianą formy.

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Nie mam pojęcia, ale boję się przeciwko niemu zagrać. Gość wygląda mego solidnie od jakiegoś czasu. Jakbym spotkał go na imprezie to bym pomyślał, że chłopak za chlebem do polski przyjechał. Tak mi pasi go w sweterek ubrać i lakierki dać na nogi ????

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Tak patrzę, że od Wimbledonu na hardzie rozegrał 41 meczy !
Przegrał tylko 9 spotkań...naprawdę mega forma !
Nie mam pojęcia, ale boję się przeciwko niemu zagrać. Gość wygląda mego solidnie od jakiegoś czasu.
Nie jest to zbyt urodziwy chłopak ????
Tak patrzę na Coricia i jest tak strasznie bierny przy serwisie Ruska, że obawiam się o wynik. Coric dziś, a Coric z finału z Djokoviciem to dwa różne światy.

A 0

artur89

Użytkownik
no tak tym swoim xd cokolwiek to znaczy, podsumowales wszystko ????
analogiczna sytuacja mecz pilki noznej wynik 2:0 na panelu u buka, w rzeczywistosci jest juz 2:1 ale buk sie zakrecil i nie zablokowal zdarzenia Ty postawiles bts,
jestes wygrany czy bedzie zwrot?normalnie pytam,oczekuje normalniej odpowiedzi
oczywiscie w moim przypadku bylo inacej bo to byl tylko gem ale taki przyklad mi przyszedl na mysl poprostu

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Odpuść błagam, 30:15 w gemie czy jakiś jeden punkt w koszykówce w nie tę stronę to mi się milion razy już zdarzyło w życiu i co z tego? Bramka w meczu to już całkowicie co innego.

Coric ładnie go porobił jednak w 1 secie. Brawo! ;)

RBR1one 583,2K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
analogiczna sytuacja mecz pilki noznej wynik 2:0 na panelu u buka, w rzeczywistosci jest juz 2:1 ale buk sie zakrecil i nie zablokowal zdarzenia Ty postawiles bts,
oczywiscie w moim przypadku bylo inacej bo to byl tylko gem ale taki przyklad mi przyszedl na mysl poprostu
Oczywiscie ze zwrot bedzie w takim przypadku. Na te panele zbytnio nie ma co patrzec bo czesto tam sa bledy. artur89 jak cos to sorki za to wczesniejsze troszke faktycznie nie potrzebnie na Ciebie wyskoczylem ;)

verno 903,6K

verno

Znawca - Hokej
Jakby była taka sytuacja o której piszesz to jest oczywiście zwrot ale mylisz 2 rzeczy, to co podałeś wyżej jest błąd z wystawieniem wydarzenia a to co ty zrobiłeś to twój błąd, buk miał poprawne kursy tylko wynik był inny dalej nie kumasz?

A 0

artur89

Użytkownik
Oczywiscie ze zwrot bedzie w takim przypadku. Na te panele zbytnio nie ma co patrzec bo czesto tam sa bledy. artur89 jak cos to sorki za to wczesniejsze troszke faktycznie nie potrzebnie na Ciebie wyskoczylem ;)
spoko ????
Jakby była taka sytuacja o której piszesz to jest oczywiście zwrot ale mylisz 2 rzeczy, to co podałeś wyżej jest błąd z wystawieniem wydarzenia a to co ty zrobiłeś to twój błąd, buk miał poprawne kursy tylko wynik był inny dalej nie kumasz?
hmm pewnie masz racje, ale mysle ze w tym przypadku kurs na 1:2 bylby jeszcze wyzszy ,moge sie mylic dobra nie rozmywamy tematu,pzdr

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Na 20:45
⚽ West Ham - Tottenham
Tottenham wygra @2.45 fortuna
Ciekawy mecz, będę zapewne oglądał na wpół z wyczynami Piątka w Serie A.
Nie wiem czy kurs jest odpowiedni czy nie, ja się skłaniam ku Totkom. Nie znam składów aczkolwiek zakładam, że w tym spotkaniu zagrają chociażby Son czy Alli (który w poniedziałek wszedł z ławki). Harry Kane to zwierzak, który może (i chce) grać każdy mecz, więc zakładam go w pierwszym składzie. To bardzo silne ofensywne atuty. Jakkolwiek Tottenham by nie wyszedł to potencjalnie i tak będzie o wiele mocniejszy skład niż West Ham. Młoty mają szpital w składzie, nie zagrają na pewno Lanzini (super technik, takich trzeba by przełamać Totki), Noble (czyli mentalny lider pomocy, walczak), Sanchez (defensywny zawodnik pierwszego składu w pomocy), Reid (lider obrony), Yarmolenko (kolejny świetny gracz, wykluczony na dłuuugo, prędkość na skrzydle), Wilshere czy Carroll, który niestety spędza karierę na wizytach u lekarza. Prawdopodobnie nie zagra też Arnautović. Nie trzeba dużo tłumaczyć ile ci zawodnicy znaczą dla West Hamu, w zasadzie cały kręgosłup West Ham wyłączony.
Totki w tym sezonie grają praktycznie na obczyźnie ponieważ Wembley tylko dzierżawią. Są zatem mniej więcej obyci z graniem nie u siebie, dlatego nie martwię się o to, że będzie im ciążył wyjazd. Ważą się losy Pocchettino, który jest jakiś smutny i bez werwy. Może to będzie jakiś punkt zwrotny, Alli powinien być zadowolony i biegać za dwóch bo podpisał nowy kontrakt. Jak dla mnie taki kurs przy takim szpitalu West Hamu jest zadowalający. Oczywiście może być różnie i człowiek nie przewidzi tego, ale dlaczego by się nie skusić w taki meczu na 2.45 na po prostu lepszy team.
✅ no i git, ale sędzia jakiś nawiedzony

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom