marek611
Czasem udaje mi sie wygrac
z karnego ale jest ????Jagiellonia over 0,5 @1,9
z karnego ale jest ????Jagiellonia over 0,5 @1,9
Garcia wróciła do swojego poziomu kompletnej mizerii ????Garcia 2 set @2,12
Ale dramat zagrał w tym 3 secie Duckworth.Isner set
Cilic WIN
Duckworth WIN
@ AKO 3,10
Duckworth gra teraz.
AhaPanowie zostalem po raz kolejny skrzywdzony przez NBA. Detroit Pistons 2 raz mieli mecz na wyciagnicie reki i przegrali bo Nets zaczelo masowo trojkami trafiac. Zenada.
Świetnie się te amerykanizmy gra live i chyba tylko to ma sensPanowie zostalem po raz kolejny skrzywdzony przez NBA. Detroit Pistons 2 raz mieli mecz na wyciagnicie reki i przegrali bo Nets zaczelo masowo trojkami trafiac. Zenada.
Ja nie mogę zagrać, ponieważ w kraju w którym obecnie jestem zablokowali mnie ze względu na IP, natomiast zwykła strona bwin ładuje się bez problemu, również mogę się zalogowaćWlasnie sie dowiedzialem ze podobno mozna znowu grac na bwin za pomoca premiumbull.com? Jednak wpisujac swoje dane do logowania z bwin wyskakuje blad. Ktos cos podpowie? ????
Chodzi o mozliwosc zagrania. Tez moge na bwin sie logowac ale zagrac nic juz nie moge.Ja nie mogę zagrać, ponieważ w kraju w którym obecnie jestem zablokowali mnie ze względu na IP, natomiast zwykła strona bwin ładuje się bez problemu, również mogę się zalogować