>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [81]

Status
Zamknięty.
mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
A swoją drogą ktos gra Medvedeva z Tsitsipasem?? ???? ja chyba zagram handi 2.5 gema na ruska po 1.9 . Obaj sa w takim samym gazie plus Rusek umie grac z grekiem bo 2 razy go juz ogral

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Ciekawostka co do dzisiejszego Ny-Golden State.
Curry w kosmicznej formie, ostatnio 51 pkt w 3 kwarty. Prawie dogonil swoj rekord kariery. A ten rekord ustanowil w... Medison Squere Garden.
Swietna okazja zeby w tym samym miejscu pobic ten rekord ;)
Curry, Klay, Hardaway, Dotson i Hezonja razem over 16 trojek @ 3.38 1xbet

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Czarni Radom @ 1,50
Ta Warszawa to straszna cienizna.
✅
Od rana mi chodziło zagrać under 0,5 gola w meczu Gijon z Cordoba, ale nie lubie grac underow i ostatecznie nie pogralem, a mecz jak to 2 liga hiszpanska...na szczycie 0:0 ????

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Radom - Warszawa set z najniższą suma pkt o39,5 @1,8 mocno✅
Katowice - Lubin set z najniższą suma pkt o40,5 @1,84✅
Darussafaka- Barcelona kwarta z najmniejszą suma o31,5 @1,85⛔ ostatnia kwarta żart 28 pkt ????
Zalgiris - Panathinaikos kwarta z najmniejszą suma o32,5 @1,9⛔????3 kwarta 32 pkt reszta pokryta
Takie na wieczór jeszcze zagrane
Powinien być komplet jest połowa Ale siatkowa weszła to najważniejsze bo grubo poszło

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Vitoria BA - Sao Paulo 2 2.50
Vitoria BA - Sao Paulo over 1,5 1.40
Gremio Novorizontino - Ferroviaria SP over 1,5 1.30
Universidad de Concepcion - Union Espanola over 1,5 1.30
Boyaca Chico - Deportivo Pasto over 1,5 1.50
Hawkes Bay U20 - Canterbury U20 over 3 1.60
Hawkes Bay U20 - Canterbury U20 over 2,5 1.40

C 334

copper

Użytkownik
Medvedev znow wypunktowal greka jak zawodowy bokser mowilem ze ma na Tsitsipasa patent
Tsitsipas cienki jak sik węża.Mnie zadziwiają te jego wyniki i pokonanie tylu dobrych zawodników ostatnio bo jak się go ogląda to nic specjalnego nie prezentuje. Taki Nishikori z ostatnich dwóch swoich meczy zrobiłby z niego i tego Miedwiediewa sieczkę.Dobrze,że zagrałem tylko jego wygranego seta bo i tak cudem go wygrał a w zasadzie Rusek mu przełamanie sprezentował podwójnymi błędami bo przegrałby w dwóch.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom