mrbrightside
Użytkownik
A swoją drogą ktos gra Medvedeva z Tsitsipasem?? ???? ja chyba zagram handi 2.5 gema na ruska po 1.9 . Obaj sa w takim samym gazie plus Rusek umie grac z grekiem bo 2 razy go juz ogral
Płacz na forum działa cuda ???? (mimo że mam Warszawe w typie to śmiesznie)I czarni niszczą bet na 3:0 ????
Jeszcze nie wygrali ale come back niezły, sam się śmieje że wyplakalem te parę pkt hahaPłacz na forum działa cuda ???? (mimo że mam Warszawe w typie to śmiesznie)
To są jaja. Konfrontacja w 92 minucie i bez kartek. Wydrukowane.Jaga - Legia
Over 6.5 ŻK @2.32
ruaek
Hm, Czarni co dojechali Onico! ???? Jeden mecz daje dobry zysk dzisiajhttps://forum.bukmacherskie.com/threads/konkretne-granie.153763/page-3#post-6741385
Tak jedziemy na dziś. Wczoraj Czelsi mnie zawiodła, ale dziś odrabiamy, pzdr
Czarni Radom @ 1,50
Ta Warszawa to straszna cienizna.
Jaga - Legia
Over 6.5 ŻK @2.32
ruaek
Powinien być komplet jest połowa Ale siatkowa weszła to najważniejsze bo grubo poszłoRadom - Warszawa set z najniższą suma pkt o39,5 @1,8 mocno
Katowice - Lubin set z najniższą suma pkt o40,5 @1,84
Darussafaka- Barcelona kwarta z najmniejszą suma o31,5 @1,85 ostatnia kwarta żart 28 pkt ????
Zalgiris - Panathinaikos kwarta z najmniejszą suma o32,5 @1,9????3 kwarta 32 pkt reszta pokryta
Takie na wieczór jeszcze zagrane
Może legalizując biznes będą mieć więcej klientów i więcej kasy mimo podatku.Oby nie, aczkolwiek nie widze dla nich powodu zeby to robic. Teraz moga bezkarnie swoja dziwna polityke uprawiac.
Tsitsipas 1 set @1.85 / Uni
Tsitsipas cienki jak sik węża.Mnie zadziwiają te jego wyniki i pokonanie tylu dobrych zawodników ostatnio bo jak się go ogląda to nic specjalnego nie prezentuje. Taki Nishikori z ostatnich dwóch swoich meczy zrobiłby z niego i tego Miedwiediewa sieczkę.Dobrze,że zagrałem tylko jego wygranego seta bo i tak cudem go wygrał a w zasadzie Rusek mu przełamanie sprezentował podwójnymi błędami bo przegrałby w dwóch.Medvedev znow wypunktowal greka jak zawodowy bokser mowilem ze ma na Tsitsipasa patent