K
0
kropson1988
Gość
Serbki sie obudzily wiec to jest ten chyba moment .
No to Panowie zapraszam do działu kangurskiego...takie rzeczy tylko w Australii ????
jak się nie strzela z 3 metrów to już nie wiem jak wbiją...Real over 0.5 HT
Chelsea over 0.5 HT
@2.7
Tottenham :dntlck:Co myślicie dzisiaj o takich drużynach jak LIPSK, RAKÓW CZĘSTOCHOWA, BORUSSIA DORTMUND, TOTTENHAM, ATLETICO MADRYT, YOUNG BOYS? Duże kursy nam tutaj proponują, a to tak jakby faworyci na wyjeździe
Ja zagrałem trebla na popołudnie BVB + BTS TOTTENHAMU I AŚ ROMA. ew można zamienić na Valencie3badz bts Zagłębia z miedzia.Co myślicie dzisiaj o takich drużynach jak LIPSK, RAKÓW CZĘSTOCHOWA, BORUSSIA DORTMUND, TOTTENHAM, ATLETICO MADRYT, YOUNG BOYS? Duże kursy nam tutaj proponują, a to tak jakby faworyci na wyjeździe
Każda z nich ma 33,33333,% na wygranąCo myślicie dzisiaj o takich drużynach jak LIPSK, RAKÓW CZĘSTOCHOWA, BORUSSIA DORTMUND, TOTTENHAM, ATLETICO MADRYT, YOUNG BOYS? Duże kursy nam tutaj proponują, a to tak jakby faworyci na wyjeździe
Sytuacji było dużo tylko zerowa skutecznośćOpisze ktoś w skrócie jak wyglądała gra Realu w 1 połowie? Mieli sytuacje bramkowe ?
2x.Serbia trzeci set @1,72 i DW 3:1 @2,4 Betsafe.
jak chcesz zapisać okres ułamka to dajesz to w nawiasie czyli 33,(3)Każda z nich ma 33,33333,% na wygraną