Na Darię był przez chwilę kurs 9. Nie ryzykowałem bo mam ją w dublu z Edmundem i to co odstawiała nie zapowiadało, że wygra. A maiłem zamiast niej Tsitsipasa postawić...
Co myślicie dzisiaj o takich drużynach jak LIPSK, RAKÓW CZĘSTOCHOWA, BORUSSIA DORTMUND, TOTTENHAM, ATLETICO MADRYT, YOUNG BOYS? Duże kursy nam tutaj proponują, a to tak jakby faworyci na wyjeździe
Info ze Stamford Bridge:
United na razie mizernie. "Smerfy" jak zawsze bardzo dobrze w obronie, prowadzą grę od początku do końca. Mega chamskiej gry raczej nie ma.
Chyba Phil Neville dobrze podsumował na razie ten mecz:" Jak Chelsea strzeli na 2:0, to koniec na dzisiaj United".
Osobiście uważam, że jak Manchester strzeli gola, to będzie święto.
Co myślicie dzisiaj o takich drużynach jak LIPSK, RAKÓW CZĘSTOCHOWA, BORUSSIA DORTMUND, TOTTENHAM, ATLETICO MADRYT, YOUNG BOYS? Duże kursy nam tutaj proponują, a to tak jakby faworyci na wyjeździe
Mecz Anwilu z Treflem transmitowany na Polsacie sport, mamy czas kamera idzie za ławkę trefla gdzie trener daje jasna komendę do zawodnika, "tu idzie piłka masz się wpierdolic i zajebac z góry". Rewelacyjna myśl szkoleniowa ???? mikrofony są wszędzie oczywiście z akcji nic nie wyszło ????
Info ze Stamford Bridge:
United na razie mizernie. "Smerfy" jak zawsze bardzo dobrze w obronie, prowadzą grę od początku do końca. Mega chamskiej gry raczej nie ma.
Chyba Phil Neville dobrze podsumował na razie ten mecz:" Jak Chelsea strzeli na 2:0, to koniec na dzisiaj United".
Info ze Stamford Bridge: