U
0
Usunięty użytkownik 153241
Gość
Na Darię był przez chwilę kurs 9. Nie ryzykowałem bo mam ją w dublu z Edmundem i to co odstawiała nie zapowiadało, że wygra. A maiłem zamiast niej Tsitsipasa postawić...
Tottenham nie jest faworytem, tak sugerują kursy a WHU się trochę ogarnęłi o czym pisałem w dzialeCo myślicie dzisiaj o takich drużynach jak LIPSK, RAKÓW CZĘSTOCHOWA, BORUSSIA DORTMUND, TOTTENHAM, ATLETICO MADRYT, YOUNG BOYS? Duże kursy nam tutaj proponują, a to tak jakby faworyci na wyjeździe
Wymieniłem Raków na FenerbahceCo myślicie dzisiaj o takich drużynach jak LIPSK, RAKÓW CZĘSTOCHOWA, BORUSSIA DORTMUND, TOTTENHAM, ATLETICO MADRYT, YOUNG BOYS? Duże kursy nam tutaj proponują, a to tak jakby faworyci na wyjeździe
dobre czucieNa finał zdecydowanie w strone Serbek. Boje sie handi setowego to zagram Serbia-3,5 punktu po 1,70
Wykorzystali jeden moment nieuwagi Chelsea...Info ze Stamford Bridge:
United na razie mizernie. "Smerfy" jak zawsze bardzo dobrze w obronie, prowadzą grę od początku do końca. Mega chamskiej gry raczej nie ma.
Chyba Phil Neville dobrze podsumował na razie ten mecz:" Jak Chelsea strzeli na 2:0, to koniec na dzisiaj United".
Osobiście uważam, że jak Manchester strzeli gola, to będzie święto.
Real 1x @1.99
Dzięki wielkie dla M. Alonso, który leżał jak zabity pod bramką, a cała reszta grała.Wykorzystali jeden moment nieuwagi Chelsea...
To niezłe masz infoInfo ze Stamford Bridge:
United na razie mizernie. "Smerfy" jak zawsze bardzo dobrze w obronie, prowadzą grę od początku do końca. Mega chamskiej gry raczej nie ma.
Chyba Phil Neville dobrze podsumował na razie ten mecz:" Jak Chelsea strzeli na 2:0, to koniec na dzisiaj United".
Osobiście uważam, że jak Manchester strzeli gola, to będzie święto.
Chwilę po zakładzie gol dla junajtedCzelsi czy Junajted bierze?
Chelsea win @2.75 Betsyf