Jakies 90% forum ???? Ty tak serio czy trollujesz bo w dzisiejszych czasach ciężko to rozróżnić.Dalej ktoś twierdzi, że jestem marnym typerem? :drunk:
i mecz też . Bez pełnej sprawności nie ma czego szukać nawet na mniejszych turniejach. Brawa dla Ukrainki.Gasparyan 2 set @3,25 Może zacznie grać bo na pierwszy set nie dojechała.
Tak szczerze z ręka na sercu które to już Twoje konto na tym forum gdzie grabisz buka z kasy? Mam pewne podejrzenia kim jesteś Ale zachowam dla siebieTzn. że 90% tego forum nie na się na bukach i grabieniu ich z kasy :drunk:
Widziałeś mecz czy tylko wynik. Rosjanka wraca po długiej przerwie i operacjach i jest daleko od optymalnej dyspozycji fizycznej. Co turniej ma jeszcze dolegliwości . Wystarczy popatrzeć jak grała na serwisie. Ale dla niektórych jak ktoś nie skreczuje to był sprawny. Oczywiście nic nie odbierając Jastremskiej.Murowana faworytka Gasparyan odprawiona w godzinę przez Jastemską 6/1 6/4. Młoda wschodząca gwiazda nie dała się zaszufladkować niektórym forumowym fachowcom i już jest w pófinale:|
:bellrzecież każdy wie że to fonfe :bell:Tak szczerze z ręka na sercu które to już Twoje konto na tym forum gdzie grabisz buka z kasy? Mam pewne podejrzenia kim jesteś Ale zachowam dla siebie
Juventus u23 win
2.50