Petkovic raczej powinna dać radę, ale ten drugi pojedynek jak dla mnie znak zapytania - Jastremska w wielkim gazie ????Na dziś Gasparyan @2,14
Petkovic @1,83
Petkovic value dnia?Na dziś Gasparyan @2,14
Petkovic @1,83
To kobiety. Value w stawianiu na nie nie istnieje. Ale powinna ogarnąć.Petkovic value dnia?
Ale ma tylko 17 lat. Kilka spotkan w krótkim czasie. Musi to wyjść. Dla mnie Gasparyan jest lepsza i tyle. I też w gazie. Na ostatnie 10 spotkań tylko jedna porażka z Giorgi która grała kapitalny mecz. Jak będzie zobaczymyPetkovic raczej powinna dać radę, ale ten drugi pojedynek jak dla mnie znak zapytania - Jastremska w wielkim gazie ????
Z Petkovic mam taki problem. W sobotę oglądałem półfinał z Aleksandrovą, gdzie pierwszego seta wygrała Niemka 6/0 a trzeciego seta Rosjanka 6/0! Co Andrea odstawi to nikt tego nie wie? Po drugiej stronie siatki Gienia, która wypadła z pierwszej 100 i ma w końcu motywację by wrócić tam gdzie kiedyś była czyli TOP 5. Blondyna wczoraj zmiotła z kortu brzydulę 6/1 6/0, więc może być różnie i nawet mnie kusiło postawić na Kanadyjkę. Co do Yastremskiej to to też jestem w opozycji. Opisałem swój typ w dziale tenisowym. W tenisie wszystko jest możliwe a w kobiecym to cuda na porządku dziennym:|Petkovic value dnia?
Kolega prorok? Halep oficjalnie się wycofała i przypadkiem wczoraj Karolina i Kiki przegrały. Do duety dołączyć Sloane i przelicznik ponad 10 wczoraj. Taki czysty " biały sport"....Pozory walki były. Już widzę rozmowę kiki i Karoliny w samolocie. Co tak długo? A wiesz kazali mi powalczyć. ????
I mamy odpowiedź że na 90% halep się wycofa z mastersa.
Z drugiej strony to smutne że nie trzeba szukać po itfach bo na najwyzszym szczeblu jawne ustawki.
Od 8.10 do dnia dzisiejszego rozegrała 7 spotkań w 10 dni - dzisiaj będzie 8 spotkanie. Dodać do tego przelot z Hong Kongu do Luksemburga. Powinna odpaść już z Lepchenko w pierwszej rundzie.Margarita Gasparyan vs Dayana Yastremska
typ: 2 @1.70
Jakieś uwagi, oprócz tego że to damski tenis? ???? Czy można wchodzić w Dajane?
2-6Torpedo U-K U20 - Aktobe U20
Aktobe U20 over 4,5 1.30
Torpedo U-K U20 - Aktobe U20 over 5,5 1.40
- Aktobe U20 over 5,5 2.10
Przecież to było wiadome. Pliskova bez wcześniejszego potwierdzenia takich jaj by nie odstawiła. Bertens dla niepoznaki tego seta ugrała, bo też już miała wywalone. Wycofanie Halep dawało jej miejsce w WTA Finals, a wiadomo że lepiej polecieć wcześniej. Stephens i tak już miała zapewnione miejsce, a ona jak nie musi grać i się spinać, to tankuje aż miło. Kto wiedział o co chodzi to przytulił pewnie roczną wypłatę.Kolega prorok? Halep oficjalnie się wycofała i przypadkiem wczoraj Karolina i Kiki przegrały. Do duety dołączyć Sloane i przelicznik ponad 10 wczoraj. Taki czysty " biały sport"....
Ja pogralem Margarite bo dla mnie jest lepsza zawodniczka u uwielbia halowe warunki.Margarita Gasparyan vs Dayana Yastremska
typ: 2 @1.70
Jakieś uwagi, oprócz tego że to damski tenis? ???? Czy można wchodzić w Dajane?
Powinna to wykorzystać 6 meczowych w drugim secie i nie męczyć się w trzecim, gdzie broniła chyba 2 meczowych. Widzę, za na forum same wapniaki i nie pamiętają jak to jest mieć 17 lat:|Od 8.10 do dnia dzisiejszego rozegrała 7 spotkań w 10 dni - dzisiaj będzie 8 spotkanie. Dodać do tego przelot z Hong Kongu do Luksemburga. Powinna odpaść już z Lepchenko w pierwszej rundzie.
Do dwóch ostatnich to jestem na tak.Wymienię dziś moje dzisiejsze typy jakie rzuciły mi się w oczy i proszę o opinie ????
1.New Jersey Devils - Colorado Avalanche // Kyle Palmieri strzeli @2.50
2.Znicz Pruszków - Stal Stalowa Wola // powyżej 2.5 @1.75
3.Nizny Nowogród - Jokerit // Jokerit win @2.10
4.Kazań - Ufa // Kazań win @2.10
5.Bouchard - Petkovic // Petkovic win
6.Gasparyan - Jastremska // Gasparyan win @2.10
Rozumiem że w wieku 17 lat podrozowales dużo po świecie i co tydzień zmieniłeś strefy czasowe. W tak młodym wieku i przy tylu spotkaniach musi wyjść zmęczenie i kryzys. Ale pamiętajmy że każdy gra co uważa i za własne pieniądze.Powinna to wykorzystać 6 meczowych w drugim secie i nie męczyć się w trzecim, gdzie broniła chyba 2 meczowych. Widzę, za na forum same wapniaki i nie pamiętają jak to jest mieć 17 lat:|