Czy na tej stronie obejrze wyscigi konne z Irlandii i Anglii ?.kup se dęte 20 zl miesiąc i skoncz pytanie o streamy do takich spotkan bo to kurwa slabe już się robi jak ktoś non stop pyta o to samo
Niestety ale nie . No 2/4 z tego meczu wiec tragedii nie ma ale moglobyc lepiej.USA kobiety w siatkowke na mecz przy 0:1 w setach i 6:4 w drugim @3,15 Betsafe.
Zostało 2:0Asan--Ansan Greeners(Korea)
Over 2.5 @2.35
kozacki typ, szkoda że mało gdzie do pogrania ????NLEX-Mercato over 165,5 @1,9 Filipiny kosz
linia przed meczem 195,5, póki co pudłują w pierwszej kwarcie, ale to Filipiny -zaraz powinni się rozstrzelać
jeszcze ponad 8 minut do konca a juz weszlo: 89:78NLEX-Mercato over 165,5 @1,9 Filipiny kosz
linia przed meczem 195,5, póki co pudłują w pierwszej kwarcie, ale to Filipiny -zaraz powinni się rozstrzelać
lol
Vitality - GenG @3,5
Dziś co grają to głowa mała
Dokładnie, miałem ich z RNG po @5,5 z zamysłem zamknięcia z zyskiem po prostu a tu takie jaja ????Dziś co grają to głowa mała
Gdzie oglądasz?Ma ktoś jakiegoś dobrego streama bo akurat Polsat Sport News nie mam a pograłem Serbki -8,5..?Ale Serbki dzisiaj grają, żarty się skończyły i dziś będzie gładko