mrbrightside
Użytkownik
Fedex raczej to odpusci dosłownie bo wie ze nie ma szans z Djokerem w finale ktory jest w wybornej formie i szwajcar jest swiadomy ze nie ma szans na tytuł a tez nie ma co sobie psuc H2h z Novakiem ????
Na pewno właśnie tak sobie pomyślał nie załamuj mnie :facepalm: "to dzisiaj puszczam 1 gema a potem lekko mecz to nie popsuje sobie h2h z djoko" , leżę i się nie podniose.Fedex raczej to odpusci dosłownie bo wie ze nie ma szans z Djokerem w finale ktory jest w wybornej formie i szwajcar jest swiadomy ze nie ma szans na tytuł a tez nie ma co sobie psuc H2h z Novakiem ????
Przecież dopiero pisałeś że peffkaJak coric wyglada? Robić cash out po 1 secie czy trzymać do jego wygranej?
Czlowieku jakbys sledzil dokladnie i regularnie atp to bys zauwazyl cos takiego.Fedex tak samo zrobil na usopen przegral z Millmanem . Bo w nastepnej rundzie byl Djoko w mega gazie.szczerze myslisz ze Roger w obecnej dyspozycji mialby jakiekolwiek szanse z Novakiem jutro? ????Na pewno właśnie tak sobie pomyślał nie załamuj mnie :facepalm: "to dzisiaj puszczam 1 gema a potem lekko mecz to nie popsuje sobie h2h z djoko" , leżę i się nie podniose.
Ja nie mówię o jego szansach tylko chodzi mi o tą całą gadke i szukanie dziury w całym. Przegra to przegra ale gadanie że robi to umyślnie bo nie chce przegrać z djoko to jakaś farsa.Czlowieku jakbys sledzil dokladnie i regularnie atp to bys zauwazyl cos takiego.Fedex tak samo zrobil na usopen przegral z Millmanem . Bo w nastepnej rundzie byl Djoko w mega gazie.szczerze myslisz ze Roger w obecnej dyspozycji mialby jakiekolwiek szanse z Novakiem jutro? ????
Chyba lepiej przegrać z Novakiem niż jakimś CoricemCzlowieku jakbys sledzil dokladnie i regularnie atp to bys zauwazyl cos takiego.Fedex tak samo zrobil na usopen przegral z Millmanem . Bo w nastepnej rundzie byl Djoko w mega gazie.szczerze myslisz ze Roger w obecnej dyspozycji mialby jakiekolwiek szanse z Novakiem jutro? ????
Uni Ferrol kosz 3.00
mapa 1 Optic @1.9 mocno