kubam
Użytkownik
Już można zamykać za 100% stawki, na to liczyłem generalnie.
Łoo jak pięknie zagrali
Już można zamykać za 100% stawki, na to liczyłem generalnie.
Grammatikopoulou @ 2.9
Nie polamala mając 40:0 :facepalm:Muguruza 2 set @4.44
W pierwszych kolejkach można na tym zarabiać bo buki wystawiając kursy sugerują się poprzednim sezonem. Ja na ligach stanowych w pierwszych meczach ostro kosiłem. Kursy powyżej 10 wchodziły jak w masło. Ale chwila moment to się ukróciłoHandicap przed meczem na Melbourne kobiety -19.5 :|:slap:
Qiang Wang @1,96
Niestety po karnych wygrywają gospodarze, a w meczu 0:0Nam Dinh vs Ha Noi II Wietnam mecz o utrzymanie typ: Ha Noi kurs: 7 (Etoto) oraz Ha Noi wygra obojętnie kiedy kurs: 3 do tego dołożyć można over 0,5 kurs 1,8. Jest 75min i 0:0 to niby druga drużyna Ha Noi, ale z tego co widzę nie stoją na straconej pozycji. Te kursy tak skaczą na etoto, że trzeba spróbować. Delikatnie pogram. Tak właściwie to nie bardzo rozumiem o co chodzi czy druga drużyna Ha Noi może grać z tą pierwszą w najwyższej klasie jak awansują?...na Etoto piszę że kto zdobędzie puchar, ale jaki puchar ???? ten Wietnam dziwny jest
Pamiętasz, kiedy ostatnio król oddał 1 swojego gema serwującego? Bo ja nie. Młody dziś to b ierze, Federer już nie te lata żeby grać kilka meczy z rzędu na 120%.Federer pierwsy set
2.50
Podwójna