No ja złapałem więcej, także mi nie robi różnicy, ale tak. Spadły i potem znów wzrosły, zobaczymy. Czysto sportowo się nie martwię, bo lepsza obrona i więcej mocy z drugiej linii, jak dobrze pamiętam, bo zdarza się, że oglądam jak mam czas.Kursy poszły do góry Szefie i to sporo, nawet po 1,80 widziałem...
Okej wplacone wymienione i czekam az wpisza premium i jedziemOglądałem wczoraj El Classico i bez choćby jednego ścięcia
Po za tym
La Manita!! Visca el Barca!
Dokładnie, wcześniej korzystałem z weeb. tv i trochę mnie drażniło, bo w najważniejszych momentach jak jakiś ważny mecz nie działały niektóre kanały. Jedyna sprawa in plus dla weeb. tv to zawsze można ksw obejrzeć w dobrej jakości bez wykupywania ppv, ale to zawsze można wykupić na jeden dzień subskrypcję.
Musisz kupić Perfect Money e-Voucher USD, później w jakimś e-kantorze wymienić na litecoin (musisz w kantorze wpisać kupiony kod i twój numer portfela, który masz w ustawieniach swojego konta na wizja tv i go też wpisać i jak wymienisz to samo ci doda dni premium
Ja tam zdecydowanie:
Mannarino 1,80
Benneteau i poulile podbijam po 2,42
Lopez - De Minaur
Typ: Lopez wygra pierwszego seta
Kurs: 2,0 w PZBUK
Żeby tu jakiegoś X czasem nie było..Wisła win&over 2.5 gola @2.60 Betsyf
Ja tam delikatnie spróbowałem tak:Żeby tu jakiegoś X czasem nie było..
szybko wyjaśnia. Grał dobrze, ale te loby w taju to co to było. Przynajmniej trzy piłki tak oddał:cholerniezly:Lopez 2:0 2,60
Trzeba zacząć przede wszystkim o braku przełamania mimo stanu 5:5 *0:40szybko wyjaśnia. Grał dobrze, ale te loby w taju to co to było. Przynajmniej trzy piłki tak oddał:cholerniezly:
To też, ale ja grałem już po tym bo w taju to o nim piszeTrzeba zacząć przede wszystkim o braku przełamania mimo stanu 5:5 *0:40
A to widzisz, ja zagrałem w momencie, jak wygrał 10. GemaTo też, ale ja grałem już po tym bo w taju to o nim pisze
A ja przy 2:0 w taju. Miał jeszcze podanie to zaczął lobować:cholerniezly: Czarodziej zasrany:]A to widzisz, ja zagrałem w momencie, jak wygrał 10. Gema