Ja natomiast wiele razy się przejechałem na FaZe i dlatego teraz jak gram to tylko przeciwko. Myślę, że Liquid to weźmie, pytanie czy 2:0 czy 2:1Ja mam w dublu Liquid + navi 2:0, ale po pickowaniu map już nie jestem taki pewny wygranej Liquid. Wszystkie trzy mapy są dobre dla Faze i mogą wygrać ten mecz uważam. 2 do 0 bym osobiście nie grał, ale już zakład postawiony na czysty win, więc tylko oglądam.
Jeśli Guardian i Niko będą strzelać jak wczoraj to Amerykance będą mieli ciężko. (Oby nie)
Ufa - Podolsk
Over 1.5 w 1 tercji @2.11
Rusek
Typu nie neguje choc mam inny pomysł na mecz ale kursy lecą raczej w druga stronę. Wzrosty były od wtorku/środy na resovie ogromne wiec może teraz być korekta lekkaJak ktoś chce to grajcie Resovie teraz, bo kursy lecą. Ja tak dość solidnie zaladowalem
poziom meczy 3 ligowy ale poziom sędziowania to B-klasowy ????Pelikan Łowicz over 1,5 @3,4
Spadki względem najwyższego, o to chodzi przecieżNie, akurat plus ligę zazwyczaj już w poniedziałek obstawiam zaraz po wrzuceniu. Reska startowała od 2.9 około a stocznia po 1.4 prawie. Od wtorku ostro stocznia leciała 1, set/mecz, handi wszystko w dół.
Teraz odbije ale na resovie spadków ogólnych nie ma
Getafe - Betis @ over 1,5 gola @ 1,80
https://www.oddsportal.com/volleyball/poland/plusliga/kps-stocznia-szczecin-rzeszow-863bGtVO/masz str. odds drroping z historią danego kursu?