>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [81]

Status
Zamknięty.
uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Ja mam w dublu Liquid + navi 2:0, ale po pickowaniu map już nie jestem taki pewny wygranej Liquid. Wszystkie trzy mapy są dobre dla Faze i mogą wygrać ten mecz uważam. 2 do 0 bym osobiście nie grał, ale już zakład postawiony na czysty win, więc tylko oglądam.
Jeśli Guardian i Niko będą strzelać jak wczoraj to Amerykance będą mieli ciężko. (Oby nie)

mamed1916 247

mamed1916

Użytkownik
Ja mam w dublu Liquid + navi 2:0, ale po pickowaniu map już nie jestem taki pewny wygranej Liquid. Wszystkie trzy mapy są dobre dla Faze i mogą wygrać ten mecz uważam. 2 do 0 bym osobiście nie grał, ale już zakład postawiony na czysty win, więc tylko oglądam.
Jeśli Guardian i Niko będą strzelać jak wczoraj to Amerykance będą mieli ciężko. (Oby nie)
Ja natomiast wiele razy się przejechałem na FaZe i dlatego teraz jak gram to tylko przeciwko. Myślę, że Liquid to weźmie, pytanie czy 2:0 czy 2:1

C 82

chriskola

Użytkownik
Jak ktoś chce to grajcie Resovie teraz, bo kursy lecą. Ja tak dość solidnie zaladowalem ;)
Typu nie neguje choc mam inny pomysł na mecz ale kursy lecą raczej w druga stronę. Wzrosty były od wtorku/środy na resovie ogromne wiec może teraz być korekta lekka

C 82

chriskola

Użytkownik
Nie, akurat plus ligę zazwyczaj już w poniedziałek obstawiam zaraz po wrzuceniu. Reska startowała od 2.9 około a stocznia po 1.4 prawie. Od wtorku ostro stocznia leciała 1, set/mecz, handi wszystko w dół.
Teraz odbije ale na resovie spadków ogólnych nie ma

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Nie, akurat plus ligę zazwyczaj już w poniedziałek obstawiam zaraz po wrzuceniu. Reska startowała od 2.9 około a stocznia po 1.4 prawie. Od wtorku ostro stocznia leciała 1, set/mecz, handi wszystko w dół.
Teraz odbije ale na resovie spadków ogólnych nie ma
Spadki względem najwyższego, o to chodzi przecież ;)

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
No i Liquid zaczyna jak zwykle w półfinale lub finale swoja grę, która jest o 180 stopni inna niż w poprzednich meczach turnieju. ???? Niestety, ale oni mają ewidentne problemy z psychiką. Zawsze pękają na tym etapie turnieju. Zawsze.
Meczu nie mam zamiaru już rozliczać i płakać, ale zastanawiam się czy oni pracują z psychologami sportowymi czy coś. Co turniej taka sama akcja. Do półfinalu/finału grają jak Bogowie, a potem kryzys

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom