Nie potrafię się odnieść do tematu ???? Ogólnie debla staram się unikać bo tam mam wrażenie, że jedynym pewniakiem to prawie zawsze 3 sety ????nole
Ingloty mi zamykają fajnego tripelka, szykować na wpier***? ????
Ten drugi owszem, chociaż Gdańsk seta urwie raczejZależy co masz na myśli. Bo w Kędzierzynie ZAKSA nie powinna mieć problemów z 3;0 czy 3:1. Natomiast w Szczecinie zdecydowanie zapowiada się ciekawsze spotkanie moim zdaniem
Sami zobaczcie.. Ale się wkurzylem źle ako dobralem..NBA Boston + Atlanta + Indiana ako @3
Spurs +5.5 + Utah ako @2.1
Co do meczu Pelicanow z Utah to najlepiej poczekać na informacje dot AD:
Trener Alvin Gentry powiedział, że nie będzie wiedział o dostępności AD na dzisiejszy wieczór, aż po rozgrzewce, więc prawdopodobnie nie będziemy mieli dużo czasu przed czasem 7:00 czasu EDT. Davis zranił się wczoraj w łokieć, ale nie zaczął wybuchać, dopóki nie opuścił areny.
EDIT: Zmiana kuponu nr 2 brak Davisa w spotkaniu z Utah także, Utah + Spurs +5.5 ako 2.1 betsson
Skąd takie przypuszczenia, jak można wiedziećJak ktoś chce to grajcie Resovie teraz, bo kursy lecą. Ja tak dość solidnie zaladowalem
Tam personalnie nie ma takiej różnicy przecież, Reska musi odpalić jak dla mnie kiedyś. Value jest i muszę to po prostu zagrać.Skąd takie przypuszczenia, jak można wiedzieć
Imo Faze weźmie mapę a jak bd mieli dzień to nawet powalczą o wina, NaVi 2:0 zagrałem ale tutaj bym się nie odważył ????Pany gra ktoś Liquid 2:0?