>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [80]

Status
Zamknięty.
quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Chyba trochę za surowo oceniasz skład innocenta. Na razie są mixem, na tyle na ile się da grają stabilnym składem. W tej chwili kontrakty tam mają tylko innocent i HS. Reszta gra w ramach standinowania, gdzieś słyszałem że stabilny skład jest podobno w trakcie dogadywania. A Pompa jednak co tydzień ogłasza nowy oficjalny skład dywizji CS:GO.
No tak. Wyolbrzymiłem. Drugich takich jak Pompa to nie ma ???? niemniej cały wrzesień ani razu nie zagrał ten sam skład 2x pod rząd. W każdym następnym meczu dochodzi do zmiany zawodnika albo dwóch. Stąd ten typ był. Nie jestem fanem tak wielu roszad. Nie wiem czy nie mogą zakontraktować, czy próbują wielu różnych kombinacji zawodników żeby znaleźć ten właściwy. Po prostu nie jestem zwolennikiem takich roszad nieustających

uzytkownik-24118 2,1K
quinty Też nie jestem fanem takiego grania, raz zagrają super, raz koszmarnie - ciężka drużyna dla typera. Więc dopóki nie ustabilizują składu to omijam ich spotkania. Żadnych sensownych wniosków nie da się wyciągnąć. Ale &quot;profesjonalizm&quot; na polskiej scenie to nie tylko Pompa - nowy sezon PLE startuje jutro (z ich facebooka) a strona w przebudowie ???? Zresztą takie tomorrow ma slota a nie ma składu podanego (chcą wziąć pod skrzydła tą sklejkę byaliego i innocenta, ale są jakieś problemy)

mamed1916 247

mamed1916

Użytkownik
Siemano, jaki buk zagraniczny oprócz Unibet&#39;a działa podobnie i jest bezprzypałowy (tj. wypłacanie kasy od pośrednika na konto w EUR np.)? Bo tam dałem sobie przerwę półroczną i nie mogę jej wcześniej wycofać.. Napisze ktoś priv? Będę wdzięczny.

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Siemano, jaki buk zagraniczny oprócz Unibet&#39;a działa podobnie i jest bezprzypałowy (tj. wypłacanie kasy od pośrednika na konto w EUR np.)? Bo tam dałem sobie przerwę półroczną i nie mogę jej wcześniej wycofać.. Napisze ktoś priv? Będę wdzięczny.
betsson/betsafe

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Chyba trochę za surowo oceniasz skład innocenta. Na razie są mixem, na tyle na ile się da grają stabilnym składem. W tej chwili kontrakty tam mają tylko innocent i HS. Reszta gra w ramach standinowania, gdzieś słyszałem że stabilny skład jest podobno w trakcie dogadywania. A Pompa jednak co tydzień ogłasza nowy oficjalny skład dywizji CS:GO.
Takie info z dzisiaj z grupy Innocenta na FB:
Logiczne ze gramy bo ggbet banuje za odwołanie. Męczy mnie takie granie ale od środy powinnismy zacząć trenować nowa 4 + próbujemy wykupić ostatniego gracza i po raz pierwszy tempo będzie faktycznie drużyna. Pozdrowionka ????
Więc może w końcu coś tam się ustabilizuje.

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
3D jak na te CZ&#39;tki przegrywa to aż smutno.
Przegrali 2x na cztki. W zasadzie to full vs full nie przegrali ani razu. Po ct przegrali 5v3 i 4v2. W zasadzie to jak podsumować całą mapę to wyglądają lepiej dla mnie. Jestem ciekaw jak się pokażą Chłopcy na Nuke, nie spodziewałem się takiego picka z ich strony. Myślę że paradokslanie powinno być łatwiej dla 3dmax niż na inferno

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom