Wrrr 0:0
ponad 2.5 śląsk @2.65
tu już 0;4 powinno być, spróbuje
I piękna brama na 0-3Zasłużyli to mają, to wygląda jakby Śląsk był na 1 miejscu w lidze i grał u siebie ???? a Jaga 13 ????
Ostatnio jak oglądałem jakiś ruski stream z ich meczu, to komentator mówił, że fejtz właśnie podpisał kontrakt, ale nie ma jeszcze oficjalnego potwierdzenia. Dalej chyba szukana jest ostatnia dwójka, ale jak na taką niby sklejke to wyniki robią.W tej chwili kontrakty tam mają tylko innocent i HS. Reszta gra w ramach standinowania, gdzieś słyszałem że stabilny skład jest podobno w trakcie dogadywania. A Pompa jednak co tydzień ogłasza nowy oficjalny skład dywizji CS:GO.
Jokerit 5 gol do 50 minuty @1.76
Gaziantep - Osmanlispor over 4.5 @1.70 Unu !!!!
wymęczyli, ale wygladali tragicznieJaga over 2,5rr 1,72
Tam powinno być 7:8 albo 6:9 bo tka głupio oddawali rundy że szkoda gadać, pistole lose także gg raczej mamy.powinno być 9;6 a jest 10;5.... bez pistoli tego nie widzę. Może i słabe te ct mają waterboys ale jak wygrają pistole to myślę że już nie przegrają. NO ale do tej pory tt w tym meczu ugrali wszystkie pistole
to by było na tyle chybapowinno być 9;6 a jest 10;5.... bez pistoli tego nie widzę. Może i słabe te ct mają waterboys ale jak wygrają pistole to myślę że już nie przegrają. NO ale do tej pory tt w tym meczu ugrali wszystkie pistole
zobaczymy co bedzie jak troche dluzej ze soba pograja, sklad maja ciekawyTam powinno być 7:8 albo 6:9 bo tka głupio oddawali rundy że szkoda gadać, pistole lose także gg raczej mamy.
@Swoja drogą ZywOo ciągnie ich za uszy jak tylko się da.
No to największy francuski talent podobno. Tyle młody bardzo, dlatego nie grał jeszcze nigdzie bo nie mógł, 17 dopiero więc tak naprawdę dopiero tera będzie mógł pykać.Tam powinno być 7:8 albo 6:9 bo tka głupio oddawali rundy że szkoda gadać, pistole lose także gg raczej mamy.
@Swoja drogą ZywOo ciągnie ich za uszy jak tylko się da.
3dmaxNo to największy francuski talent podobno. Tyle młody bardzo, dlatego nie grał jeszcze nigdzie bo nie mógł, 17 dopiero więc tak naprawdę dopiero tera będzie mógł pykać.
14;6 jest... Naprawdę tego nie widzę. Szkoda mocno, bo to się powinno skończyć 2;0 dla 3dmax