cuadrado12
Użytkownik
Burnley zabawa widzę, dwie akcje dwa gole ????
Witaj w świecie Burnley ????Burnley zabawa widzę, dwie akcje dwa gole ????
Ten pierwszy gol to w ogóle był śmiech na sali, drugi szybki gong i Bournemouth dobite.Witaj w świecie Burnley ????
Te ogórki za rok będą grać w Premier LeagueTe Leeds to jednak są ogórki....
Do tego jeszcze daleka droga, a jest wiele powazniejszych kandydatow, np. west brom, aston villa, middlesboroughTe ogórki za rok będą grać w Premier League
ogladasz ten mecz? Bo ze statystyk wynika, ze Leeds miazdzy tylko ma pecha ????Te Leeds to jednak są ogórki....
Ja the reds oglądamTen pierwszy gol to w ogóle był śmiech na sali, drugi szybki gong i Bournemouth dobite.
Nie znalzłem streamu, ale czy przewaza Leeds z tym bym się kłocił jak nie oddali ani jednego celnego strzalu do przerwyogladasz ten mecz? Bo ze statystyk wynika, ze Leeds miazdzy tylko ma pecha ????
Bachinger 2 set
3.00
80% posiadania pilkiNie znalzłem streamu, ale czy przewaza Leeds z tym bym się kłocił jak nie oddali ani jednego celnego strzalu do przerwy
A celnych 0 i jest to nie pierwszy raz jak się dławią. Leeds ma z tym problem, to jest takie City w Championship jeżeli chodzi o klepanie piłeczki od lewej do prawej, bo tamci maja kim strzelać.80% posiadania pilki
stworzone sytuacje bramkowe 8
strzaly niecelne 5
zablokowane 3