cuadrado12
Użytkownik
Burnley zabawa widzę, dwie akcje dwa gole ????
Witaj w świecie Burnley ????Burnley zabawa widzę, dwie akcje dwa gole ????
Ten pierwszy gol to w ogóle był śmiech na sali, drugi szybki gong i Bournemouth dobite.Witaj w świecie Burnley ????
Parma - Cagliari poniżej 2.5 gola @1.79
lv
Te ogórki za rok będą grać w Premier LeagueTe Leeds to jednak są ogórki....
Do tego jeszcze daleka droga, a jest wiele powazniejszych kandydatow, np. west brom, aston villa, middlesboroughTe ogórki za rok będą grać w Premier League
ogladasz ten mecz? Bo ze statystyk wynika, ze Leeds miazdzy tylko ma pecha ????Te Leeds to jednak są ogórki....
Ja the reds oglądam ale wiesz... Jeśli ktoś może błyskawicznie odrobić 2 gole to właśnie wisienki, ich over 1.5 @3.75 teraz stoi, ale ja mam bttsa więc odpuszczęTen pierwszy gol to w ogóle był śmiech na sali, drugi szybki gong i Bournemouth dobite.
Nie znalzłem streamu, ale czy przewaza Leeds z tym bym się kłocił jak nie oddali ani jednego celnego strzalu do przerwyogladasz ten mecz? Bo ze statystyk wynika, ze Leeds miazdzy tylko ma pecha ????
Bachinger 2 set
3.00
80% posiadania pilkiNie znalzłem streamu, ale czy przewaza Leeds z tym bym się kłocił jak nie oddali ani jednego celnego strzalu do przerwy
A celnych 0 i jest to nie pierwszy raz jak się dławią. Leeds ma z tym problem, to jest takie City w Championship jeżeli chodzi o klepanie piłeczki od lewej do prawej, bo tamci maja kim strzelać.80% posiadania pilki
stworzone sytuacje bramkowe 8
strzaly niecelne 5
zablokowane 3