>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [80]

Status
Zamknięty.
cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Czy ktoś orientuje się, gdzie można obstawiać zawodnika, który zarobi kartkę w meczu ?
Przed meczem na pewno bet365 (w lidze europejskiej tylko mecze z udziałem angielskich drużyn), ale live opcja jest wyłączona.
A jeżeli chcesz polować podczas meczu to z tego co ja wiem, to Unibet, ale masz wtedy kilku zawodników do wyboru.

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Przed meczem na pewno bet365 (w lidze europejskiej tylko mecze z udziałem angielskich drużyn), ale live opcja jest wyłączona.
A jeżeli chcesz polować podczas meczu to z tego co ja wiem, to Unibet, ale masz wtedy kilku zawodników do wyboru.
Panowie dzięki ;) Mam na myśli naszą Ekstraklasę ponieważ mam pomysł na typ, ale na razie nigdzie nie mogę znaleźć tego typu zakładów.

psychol32 483,5K

psychol32

Użytkownik
Fachowiec jakiś od ręcznej jest korci mnie pograć Riihimaen. Tzn już pograłem po 3.93 i zastanawiam się czy nie dołożyć. Rano ponad 5 płacili. Za Thunem przemawia to że grają u siebie bo sportowo zbliżony poziom.
⛔ Brak słów co łby oddali zwycięstwo. Przez ostatni kwadrans zero gry. Mogłem brać casha ponad 500 ojro

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom