nole
Forum VIP
Skad sie taki ziomki tu biora ....Tak wiem sprawdzone info.
Skad sie taki ziomki tu biora ....Tak wiem sprawdzone info.
http://topstreams.info/tv/br1stream do meczu Dudelange - Milan ??? Ktoś coś??
na sportlemon niestety nie ma, nie umiem znaleźć streama do Polsat Sport Premium na którym jest ten mecz emitowany
Unibet, BetssonCzy ktoś orientuje się, gdzie można obstawiać zawodnika, który zarobi kartkę w meczu ?
Przed meczem na pewno bet365 (w lidze europejskiej tylko mecze z udziałem angielskich drużyn), ale live opcja jest wyłączona.Czy ktoś orientuje się, gdzie można obstawiać zawodnika, który zarobi kartkę w meczu ?
rezerwowi grają, to czego się spodziewałeś?Arsenal jakie dno ????
Aubameyang dobry rezerwowy haha ????rezerwowi grają, to czego się spodziewałeś?
no i kto po za nim z 1 jedenastki?Aubameyang dobry rezerwowy haha ????
Unibet, Betsson
Panowie dzięki Mam na myśli naszą Ekstraklasę ponieważ mam pomysł na typ, ale na razie nigdzie nie mogę znaleźć tego typu zakładów.
81 min jest 2:2.Wylapali ???? ,ale betInter Santa Maria (Brazylia) over 1.5
@3.60
To jak na polską ligę to chyba tylko polskie buki, na b365 na pewno nie będzie.Panowie dzięki Mam na myśli naszą Ekstraklasę ponieważ mam pomysł na typ, ale na razie nigdzie nie mogę znaleźć tego typu zakładów.
Brak słów co łby oddali zwycięstwo. Przez ostatni kwadrans zero gry. Mogłem brać casha ponad 500 ojroFachowiec jakiś od ręcznej jest korci mnie pograć Riihimaen. Tzn już pograłem po 3.93 i zastanawiam się czy nie dołożyć. Rano ponad 5 płacili. Za Thunem przemawia to że grają u siebie bo sportowo zbliżony poziom.