Szkoda, fajnie wyglądało :/Juventus
Aek nie strzeli
Young - MU u2,5
Całkiem spoko mi to wygląda. 7.60 po kursach z STS-u
oglądałeś filmik do końca ? czy ślepy jesteś ?Jeśli ktoś został opluty to prędzej Costa i zareagował po prostu. Tak wychodzi na moje z tego co zobaczyłem na filmiku wyżej. Podobnie jak Mbappe ostatnio.
City ????City @3.80 lekko Fortuna
Dzieki Szczesny ksiegujemy :champagne::champagne::champagne:Valencia - Juventus
Typ: over 3.5 kartki Juve
Kurs: 2.54
Buk: Dafabet
Juve juz ma 2 kartki bo czerwo liczone jako 2. Buk cos spi i nie ogarnia. Dla przykladu na Unibet over 4.5 kartki Juve po 1.50. Na totolotku taki sam bet po takim samym kursie mozna lapac tylk oze co chwila cos zdejmuja i dodaja do oferty ten bet. Juve prowadzi i bedzie bronic za wszelka cene wyniku. Brudne gierki sie zaczna i minimum 2 zoltka poleca dla Wlochow tak mysle
Coś próbowali, dobry jeden strzał w pierwszej połowie, ale w De Gee, a tak to chyba nic nadzwyczajnego. Dobrze się rozkręcali i próbowali tworzyć akcje, ale na poważniejsze okazje raczej się to nie przełożyło.jak grało YB z United mieli jakieś okazje??
NIE WESZŁO BAYERN ???? co za pech a miał sytuacje Roben i zrypałBenfica - Bayern Munich
Total Over(2.5) 1.7
Manchester City - Lyonnais
Total Over(2.5) 1.4
2.38
To musi wejsć na odrobienie Szachtaru ????
91i 92 minuta i 5 : 4 na pelnym luzie:dance:bayern juz spokojnie 2 :0
Ja sprobuje Benfica wiecej rogow @ 6.1 uni
Kwestia tego, że przecież nawet, gdy się przegrywa, to grać z Realem otwarty futbol to samobójstwo. Inna sprawa, że w ogólnym rozrachunku przy równej liczbie punktów kilku drużyn może mieć znaczenie bilans bramkowy przy awansie, bądź jego brakuMnie to zawsze zastanawia jak to jest, ze taka Roma przegrywa 2:0 i oni rozgrywaja pilke tak jakby grali na czas.
Dlaczego oni nie walcza, nie biegaja...To takie czekanie na 3 bramke od Realu...
"odrobi" Wyrzuć to słowo ze swojej gry bo to prowadzi tylko do torby.NIE WESZŁO BAYERN ???? co za pech a miał sytuacje Roben i zrypał
Dziękuje same porażki niestety ,dzisiaj dzień na strasznym
czuje z eUSA odrobi na overku jak nie to :facepalm::slap: