To tylko się cieszyć i hajsik liczyćTen mecz to wygląda na podręcznikowy wałek, szybka czerwona Piasta i prowadzenia do przerwy. Parę minut po przerwie i już 1:2
cs, dreamhack
Kinguin - eUnited @2.75
Spróbuję mimo wszystkich problemów Kinguin ze sprzętem. Przegrali mapę przeciwnika, beznadziejnie weszli w mecz i ekonomicznie wyniszczeni przez całe ct. Dodatkowo przegrane wszystkie możliwe clutche 1vs1 2vs2. Na swojej mapie i ewentualnym deciderze powinno być lepiej. Przeciwnicy nuke grają bardzo rzadko, a na cache wyniki przeciętne. Jak się ogarną to wezmą to powalczą.
Nie wiem jak można takie rzeczy publicznie pisać.Mój kuzyn gra w gorniku 2, prawie wszyscy zawodnicy tam dzis zainwestowali swoją kasę ????
szkoda, było blisko, handi powchodziłySprobuje Rosolska z Mekticem @3.25, przesadzony ten kurs
dzieki, wlasnie znalazłem, ja pier$@$
Hubert S. ? ????Nie wiem jak można takie rzeczy publicznie pisać.
Sędzia z mojego miasta który gwizdał w Ekstraklasie gwiżdże teraz w towarzyskich bo wyciekło że grał w bukach. Grał dla zabawy nie obstawiał tego co sędziował. Zniszczył sobie karierę a był naprawdę dobrze zapowiadającym się arbitrem.
Bambridge/Skupski @2