>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [80]

Status
Zamknięty.
gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Ten mecz to wygląda na podręcznikowy wałek, szybka czerwona Piasta i prowadzenia do przerwy. Parę minut po przerwie i już 1:2

kamilxait 638

kamilxait

Użytkownik
Ten mecz to wygląda na podręcznikowy wałek, szybka czerwona Piasta i prowadzenia do przerwy. Parę minut po przerwie i już 1:2
To tylko się cieszyć i hajsik liczyć
Kingun przegra 4.20 sts
Lekko

Otrzymane punkty reputacji: +5
uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
cs, dreamhack
Kinguin - eUnited @2.75
Spróbuję mimo wszystkich problemów Kinguin ze sprzętem. Przegrali mapę przeciwnika, beznadziejnie weszli w mecz i ekonomicznie wyniszczeni przez całe ct. Dodatkowo przegrane wszystkie możliwe clutche 1vs1 2vs2. Na swojej mapie i ewentualnym deciderze powinno być lepiej. Przeciwnicy nuke grają bardzo rzadko, a na cache wyniki przeciętne. Jak się ogarną to wezmą to powalczą.
✅✅
Ale rundy eko i force przeciwnika do natychmiastowej poprawy

Otrzymane punkty reputacji: +8
A 320

azael

Użytkownik
Ręczna Schwaz 5.35 Alpla to cień drużyny z przed roku.
Edit. Chwila moment rzucili 2 gole i do 3 spadł kurs. Może jeszcze podskoczy
Edit. Przy 3:4 można było ponownie brać po 5

A 320

azael

Użytkownik
Mój kuzyn gra w gorniku 2, prawie wszyscy zawodnicy tam dzis zainwestowali swoją kasę ????
Nie wiem jak można takie rzeczy publicznie pisać.
Sędzia z mojego miasta który gwizdał w Ekstraklasie gwiżdże teraz w towarzyskich bo wyciekło że grał w bukach. Grał dla zabawy nie obstawiał tego co sędziował. Zniszczył sobie karierę a był naprawdę dobrze zapowiadającym się arbitrem.

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Nie wiem jak można takie rzeczy publicznie pisać.
Sędzia z mojego miasta który gwizdał w Ekstraklasie gwiżdże teraz w towarzyskich bo wyciekło że grał w bukach. Grał dla zabawy nie obstawiał tego co sędziował. Zniszczył sobie karierę a był naprawdę dobrze zapowiadającym się arbitrem.
Hubert S. ? ????

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
cs, Dreamhack
Heroic - Imperial @2,3
Trochę podobna sytuacja co do Kinguin - przegrali mapę przeciwnika przez własne błędy - przy 13-11 przegrali 1vs3 i zamiast 15-11 reset ekonomii i nie potrafili dokończyć. Teraz ich mapa, a decider overpass, którego przeciwnicy w ogóle nie grają w oficjalnych spotkaniach od mniej więcej 4 miesięcy (1 zagrany ze słabym forze i przegrany do 8). Oby było tak samo jak u pingwinów.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom