>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [80]

Status
Zamknięty.
zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
O co chodzi z $$ w tym cs?
Przed chwila ktoś miał 8000$ u w następnej rundzie 0$.
Kto jest obecnie po lepszej stronie optic czy hr ? Komu łatwiej zdobywać rundy...

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
@2.45 optic
Taki kurs przy 8:7 na trainie, a teraz oni po ct. Biorę aż miło, przesada ten kurs
O co chodzi z $$ w tym cs?
Przed chwila ktoś miał 8000$ u w następnej rundzie 0$.
Kto jest obecnie po lepszej stronie optic czy hr ? Komu łatwiej zdobywać rundy...
Po każdej rundzie otrzymujesz pieniądze, zależy czy wygrana czy przegrana i która z rzędu przegrana. Po lepszej stronie jest optic teraz

kamilxait 638

kamilxait

Użytkownik
Panowie grajcie póki można !
Górnik Zabrze 2
3 liga
Kurs 3
Połowa składu jest z pierwszego garnituru grajcie zaczynaja o 17

Otrzymane punkty reputacji: +27
uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
cs, dreamhack
Kinguin - eUnited @2.75
Spróbuję mimo wszystkich problemów Kinguin ze sprzętem. Przegrali mapę przeciwnika, beznadziejnie weszli w mecz i ekonomicznie wyniszczeni przez całe ct. Dodatkowo przegrane wszystkie możliwe clutche 1vs1 2vs2. Na swojej mapie i ewentualnym deciderze powinno być lepiej. Przeciwnicy nuke grają bardzo rzadko, a na cache wyniki przeciętne. Jak się ogarną to wezmą to powalczą.

kamilxait 638

kamilxait

Użytkownik
powolani zostali; ambrosiewicz koj smuga urynowicz wolsztynski x2 wolniewicz z grajkow z 1 skladu

Otrzymane punkty reputacji: +10
husarz22 104,1K

husarz22

Forum VIP
cs, dreamhack
Kinguin - eUnited @2.75
Spróbuję mimo wszystkich problemów Kinguin ze sprzętem. Przegrali mapę przeciwnika, beznadziejnie weszli w mecz i ekonomicznie wyniszczeni przez całe ct. Dodatkowo przegrane wszystkie możliwe clutche 1vs1 2vs2. Na swojej mapie i ewentualnym deciderze powinno być lepiej. Przeciwnicy nuke grają bardzo rzadko, a na cache wyniki przeciętne. Jak się ogarną to wezmą to powalczą.
co Taz teraz nie trafił to nie mam pytań. Full auto w plecy na NBK&#39;u mu nie weszło w przeciwnika, masakra :p
mam pograne Pingwinow pre i tak wlasnie ogladam

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
co Taz teraz nie trafił to nie mam pytań. Full auto w plecy na NBK&#39;u mu nie weszło w przeciwnika, masakra :p
Taa już się bałem o tę rundę ???? Ale pistolety 1vs3 ugrał wcześniej ;) (chociaż później i tak przegrali force). Ale to ile razy zostawiają po ~10hp jest irytujące ???? No i mogli by przestać zostawiać po ~10hp co chwilę ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom