Po każdej rundzie otrzymujesz pieniądze, zależy czy wygrana czy przegrana i która z rzędu przegrana. Po lepszej stronie jest optic terazO co chodzi z $$ w tym cs?
Przed chwila ktoś miał 8000$ u w następnej rundzie 0$.
Kto jest obecnie po lepszej stronie optic czy hr ? Komu łatwiej zdobywać rundy...
możesz zarzucić składy w jakich grają, linka itp. ???na sts macie to na live
W pre było podane że Good na live że YoungTo nie good angels a young angels
Czyżby fake news ? Zmigrod po raz pierwszypanowie info z trybun zmigrod gra z redem
ja pred chwila dolozylem 1 bramka gornika po 2.30 i ze strzeli w obu po 5.50
co Taz teraz nie trafił to nie mam pytań. Full auto w plecy na NBK'u mu nie weszło w przeciwnika, masakracs, dreamhack
Kinguin - eUnited @2.75
Spróbuję mimo wszystkich problemów Kinguin ze sprzętem. Przegrali mapę przeciwnika, beznadziejnie weszli w mecz i ekonomicznie wyniszczeni przez całe ct. Dodatkowo przegrane wszystkie możliwe clutche 1vs1 2vs2. Na swojej mapie i ewentualnym deciderze powinno być lepiej. Przeciwnicy nuke grają bardzo rzadko, a na cache wyniki przeciętne. Jak się ogarną to wezmą to powalczą.
Taa już się bałem o tę rundę ???? Ale pistolety 1vs3 ugrał wcześniej (chociaż później i tak przegrali force). Ale to ile razy zostawiają po ~10hp jest irytujące ???? No i mogli by przestać zostawiać po ~10hp co chwilę ????co Taz teraz nie trafił to nie mam pytań. Full auto w plecy na NBK'u mu nie weszło w przeciwnika, masakra