jak już coś w meczach Sampdorii poza domem to tylko w over, 2 lata temu dość się przejechałem jak nie potrafili ograć beniaminka na wyjeździe. Rok temu też nic nie wygraligrac45 2.20 na Sampe warte gry?
Shamrock Rovers vs Limerick FC
over 5.5
@1.80
szybko wyjaśniliMyszy @2,8
3xRopz wiecej fragow niz sunny @1.9
Rain ponad 18.5 @2.05
Ponad 26.5 @1.95
Oba teamy maja swoje problemy, gram na ropza bo cenie go duzo bardziej niz sunnyego, i to jest decydujący mecz wiec wypadałoby wziąć sie w garść. I w strone raina ale to bardziej na czutke, mam wrażenie ze w koncu odpalić, No i rain najczęściej ze składu na eco kupuje smg i farmi ecofragi
cs,
Faze (-3,5) - Mousesports @2.05
Liquid ale jedzie ????
gram sobie wygraną Mouz 2,31 Fortuna
Lekko, dla lepszego oglądania, mimo wszystkich problemów mouses, Faze też póki co nie złapało odpowiedniej formy, coś tam powalczyli z NaVi ale nic to nie dało. Mecz o wszystko, jestem ciekaw jak ten mecz się potoczy i kto odpadnie bo jednak to 2 jakby nie patrzeć topowe drużyny
Chyba pomyłka z kursem ????Rao - T.Baaker @ 3 sety @ 1,20
Huesca - Rayo @ under 1,5 gola @ 1,80
No ja to zagralem przed przelamaniem ???? Bylo 1,20. Mozna jeszcze lapac w 3 secie jakis under. Raonic to takia cipka, ze z slabymi leci zawsze 3:0 ????Chyba pomyłka z kursem ????
Ciekawe, czy Pella to ogarnie.
Pella WIN @ 1,50
siouxHokej USHL
Sioux Falls Stampede - Tri-City Storm 1 2
Sioux Falls Stampede - Tri-City Storm -1 1 2.30
Sioux Falls Stampede - Tri-City Storm over 4,5 1.50
Raonic -10,5 pkt @ 2,70
1-1Jak się skończyło Porto ? Flashscore pokazuje 1-1 A bet365 over 2.5 na plus rozliczyli.. jakaś nieznana bramka była ?