>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [80]

Status
Zamknięty.
maite-radar 25,5K

maite-radar

Użytkownik
18:00 na osi, więc wracamy z Ekstraklasą i teoretycznie najpewniwjszym typem tej serii gier ????
Zagłębie - Śląsk
Powyżej 3.5 spalonego @ 1,70 Totolotek

Dwie najczęściej łapane na spalonych ekipy, powinno być łatwiutko. Polecam.
✅
5 spalonych
Nie chcę tu udawać jakiegoś znawcy, bo to oczywiście czynnik mocno losowy, ale kolejna zmiana Jagi w pierwszej połowie. Wychodzą europejskie puchary. Przed dwoma tygodniami grałem ten bet w meczu z Miedzią, nie udało się, ale teraz oddali z nawiązką. Warto próbować co kolejkę ten zakład bo kurs 4,10 atrakcyjny.
A Burlidze pięć minut na boisku wystarczyło żeby kartkę dostać, hazardzista niebywały ???? Szkoda że zaden buk tego nie wystawia bo też co kolejkę byłoby puszczane.
Pozdro forumek z mojej strony z perspektywy trybun!

Otrzymane punkty reputacji: +2
uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Niezłe jaja w meczu Liquid - Astarlis, jak to wygrają to comeback mistrzostw i roku wykonany w pełni, nawet jak nie to i tak szacunek, że potrafili się z tego podnieść ????

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Hokej USHL
Sioux Falls Stampede - Tri-City Storm 1 2
Sioux Falls Stampede - Tri-City Storm -1 1 2.30
Sioux Falls Stampede - Tri-City Storm over 4,5 1.50

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
linie po 4,5 żółtej w polskiej pre a oni praktycznie do połówek to pokrywają bo zostaje w każdym jedna na drugie 45 minut

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Liquid wygra @2.15
Ponad 26.5 @2
✅
✅
Ale mecz dziwny, niby wyrównany ale w ten nieciekawy sposób. Najpierw pełna dominacja jednej drużyny potem drugiej
Misfits wygra @4.5 (Lol eu lcs)
Na tej mapie jest po równo, trochę gorsze picki Imo, wynik 2-1, lekko próbuje

Otrzymane punkty reputacji: +6
xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
Liquid ale jedzie ????
gram sobie wygraną Mouz 2,31 Fortuna
Lekko, dla lepszego oglądania, mimo wszystkich problemów mouses, Faze też póki co nie złapało odpowiedniej formy, coś tam powalczyli z NaVi ale nic to nie dało. Mecz o wszystko, jestem ciekaw jak ten mecz się potoczy i kto odpadnie bo jednak to 2 jakby nie patrzeć topowe drużyny

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Misfits wygra @4.5 (Lol eu lcs)
Na tej mapie jest po równo, trochę gorsze picki Imo, wynik 2-1, lekko próbuje
Misfits mi zamyka kupon, ale Splyce mogło równie dobrze skończyć to z 3-0, tę mapę też powinni domknąć z 3 infernalami. Jak nie dali rady teraz skończyć, to mam nadzieję, że Misfits to weźmie, GL.

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Ropz wiecej fragow niz sunny @1.9
Rain ponad 18.5 @2.05
Ponad 26.5 @1.95
Oba teamy maja swoje problemy, gram na ropza bo cenie go duzo bardziej niz sunnyego, i to jest decydujący mecz wiec wypadałoby wziąć sie w garść. I w strone raina ale to bardziej na czutke, mam wrażenie ze w koncu odpalić, No i rain najczęściej ze składu na eco kupuje smg i farmi ecofragi

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom