ja mam bezpieczniej Over 1.5 @2.30
http://www.watchtennis.net/tennis-streams/Czy ktoś byłby uprzejmy podrzucić stream w ładnej jakości na finał US Open?
Mi wystarczy jego zwycięstwo. Kończy mi na 800 euro ; )Djokovic rozjedzie tego smerfa z Argentyny 3:0 ????
Novak 3:0 @ 2,35
Pula była 100k, a wygrali 50. W każdym razie wielkie brawa, ale pod Ence mieli idealny mappool i fajnie to wyszło, super radość po zakończeniu, w szczególności reatza, który z pride nie miał okazji do gry w takich turniejach.Kinguin 2-0) Klasa. TaZ fajny team zbudował. Wcześniej czegoś brakowało, a teraz turniej wygrywają i 100k$.
Dziwiłem się właśnie, że nie sprawdził, przecież to i tak końcówka seta, nawet gdyby był aut, to trudno. Mi też się wydawało, że piłka dobra, ale wiadomo - perspektywa robi swojeSzkoda seta ale Delpo na wlasne zyczenie go wtopil. Swoja droga przy tym minibrejku na 5:4 Delpo mogl zprawdzic 1 serwis bo tam chyba nie bylo autu? Przynajmniej na telefonie tak wygladalo ????
Tylko ta dominacja ma inny smak, bardziej gorzki, bo kiedyś dominował przez swoją siłę (mam na myśli ogólną siłę), a dziś dominuje głównie przez słabość resztyDjokovic jak z gownem. Wrocil Vajda i wrocil Nole dominator.